Mi a véleményetek az Adamo hintáról?
Figyelt kérdés
Mióta-meddig használjátok/használtátok? Eredeti vagy megfelelő az utánzat is?2016. okt. 30. 09:25
1/7 anonim válasza:
Nekünk utánzat van. Ismerősnekneredeti, az talán egy kicsit nagyobb. Nagyobb lányom imádta, aludt is benne, vagy 1,5 éves koráig használtuk, lehet tovább is. Kisebb lányom max egyszer aludt benne, túl sokáig nem bírt benne lenni. Most 15 hós, heti egyszer ha használjuk. Ő valamiért nem szerette. Egyébként jó találmány, de ahogy a felnőttek sem egyformàk, úgy a gyerekek se.
2/7 anonim válasza:
Az én gyerkőcöm 5 hónapos korától szerette meg. Érdekes, a hordozót is ettől a kortól tudtuk használni. Ellazít, tud benne aludni (én nem erre használom egyébként), és állítólag jó a mozgásfejlődéshez, koordinációhoz. Barátnőm kisfia viszont születésétől használta. Nekünk eredeti van. Nem tudom, az utazhat milyen.
3/7 anonim válasza:
nekünk nagyon bejött:)
kislányom 3 hetes kora óta használja,most 4,5 hónapos és még mindig imádja:)
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok:
Nekünk is eredeti van:)
5/7 anonim válasza:
6 hetes korában vettük. 7 hónapos koráig nappal csak abban volt hajlandó aludni. 10 hónapos volt, amikor utoljára aludt benne. Most 14 hónapos még mindig szereti. 2 hete már nem minden nap használjuk, mert rájött hogy hogy mászhat ki belőle (fejjel előre), most csak ez érdekli, de ez elég veszélyes mutatvány.
7/7 anonim válasza:
Nekünk eredeti van, nem mertem utánzatot venni, az mégsem olyan. Kb. egy hetes kora óta használja a lànyom.Áldom a nevét annak, aki kitalálta ezt s hintát. Ha fáj a hasa, berakom, kb 2 percig ringatom és már alszik is. Napközben szinte csak abban tud aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!