Mi a véleményetek az adamo hintáról?
Figyelt kérdés
Mennyire vált be nálatok?Mikortól használható és meddig?Megéri megvenni?2016. ápr. 25. 15:49
1/3 anonim válasza:
Amire figyelj: ne vedd meg polgári lakásba, 2 m-es belmagasságoz való, nem 5-höz. Ajtófélfára sem lehet tenni, mert nem forog ugye körbe.
Mi kaptunk egy ilyen hintát, és emiatt a kettő miatt sajnos nem tudtuk használni. Barátnőm viszont imádja, a gyerek is. Már nagyon hamar beletette (pár hetesen), hogy szokja a gyerek és meg is szokta és szeretik. Még csak féléves, nem tudom, meddig használják majd.
2/3 anonim válasza:
8 hónapja használjuk, imádja a gyerek.
Mivel nem tudtuk hova feltenni, ezért megvettük hozzá az állványt, azzal is tökéletes 10 kilóig és addig, amíg csak te lököd, nem ő saját magát.
3/3 anonim válasza:
A kislányom 3 hónapos korától 2 éves koráig használta, imádtuk. Ő is meg én is: kiskorában hatalmasakat aludt benne, nagyobbként pedig ülve hintázott benne. Mi két kampót is felfúrtunk a lakás két végében, így mindig oda akasztottam, ahol épp dolgom volt, ő pedig jól elringatózott benne addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!