Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Padlószőnyeg a parkettára?

Padlószőnyeg a parkettára?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek olyan tapasztalata, hogy a sima padlószőnyeget le lehet-e teríteni parkettára? Most kúszik mászik a lányom és jó lenne télre egy szőnyeg, csak nem akarok rákölteni most 10ezreket. Arra gondoltam, hogy veszek a diegoba egy egyszerű padlószőnyeget, és be is szegik ott. Tavasszal úgyis felszedném, csak átmeneti megoldásnak kellene. Kell alá valami, vagy csúszik, vagy egyáltalán lehetséges? Köszönöm
2016. okt. 17. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Az egész szobát le akarod fedni szőnyeggel?

Mert ha csak ott, ahol a gyerek mászkál, akkor elég kisebb szőnyeg is. (Sőt a Diegoban vannak maradék szőnyegek, amiket olcsóbban meg lehet venni.)

Másik lehetőség a habtapi.

2016. okt. 17. 08:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, habtapink az van, de a gyerek szétszedi és eldobálja, úgyhogy azt elraktam. Azért gondoltam a padlószőnyegre, mert van most 990ért négyzetmétere, és a szegés is valami 400 ft körül van, szoval tök olcsón megúsznám. Mert ekkora szőnyeget csak jó drágán láttam. Nem az egész szobát akarom, csak a nappaliba, ahol általában a játszik a gyerek.
2016. okt. 17. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne lehetne leteríteni?

Ugyanolyan szőnyeg, mint a darabszőnyeg. Ugyanúgy csúszik is. Van viszont szőnyegragasztócsík. Mondjuk a fiam simán felszedte és alábújt, dobálta a leragasztottat is, nem csak a habtapit.

2016. okt. 17. 09:34
 4/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Persze. Ha az egész szobát le akarnád fedni szegélyléctől szegélylécig, annak se lenne semmi akadálya, de ha szegett padlószőnyeget raksz le, az is jó, csak tényleg vegyél alá valamilyen rögzítő csíkot, hogy ne csúszkáljon.
2016. okt. 17. 10:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, nem tudtam hogy van ilyen ragasztócsík!
2016. okt. 17. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!