Ki hol vesz játékot?
szinte mindenhol
a Régióban nem sok minden van, ill nekem nagyon hiányos, általában sok helyen kell sokmindent keresnem, amiket akarok.
ott pl. nincs ugrálóscsacsi, vagy nagy, és egyszerű ábrázatos mandala, szerelőasztal lyukakkal és szerszámokkal, nagy dbméretű puzzle, hangfelvevős, hangvisszajátszós mikrofon, vagy legutóbb autós karúszót kerestem kisméretben, helyette dínósat kellett venni, vagy az a fűzős játék (egy fa téglatestben nagy lyukak vannak és azon át kell tolni játéksajtot hogy megtalálja az egér ha jól emlékszem, egyszer egy bölcsiben láttam, jó lenne kognitív képességfejlesztésre kicsiknek, de csak kis lyukú van, vagy cipőfűzés kötés tanuló, szóval ami nagyobb gyerekeknek való, meg sorolhatnám mennyi mindent kerestem már ott, ami a Régióban nincs.
meg mintha FP játékuk is alig lenne.
pl a pocakpárna, vagy FP játékockák, tanulócsiga
vagy húzhatós játék van egy pók meg egy béka; tolhatós, csak egyféle, és ennyi..
Fakopáncsot nagyon szeretem.
Régióban vagy a Galaxyban.
Fb helyi csoportban használtan is vettem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!