Ti mekkora ágyat javasoltok 2 éves kislánynak?
mivel 2 szobánk van, napközben a nappaliban van, ott a játszó része, csupán alvásra lesz kialakítva. leesni lehetetlen lenne.
hidd el tudom mik a gyerekem igényei és az enyémek ahhoz, hogy nyugodtan tudjak aludni :) (tehát két link ötvözete, lépcső része a másik ágy lenne, hogy véletlenül se tudjon leesni)
rengeteg család éli le életét 54 nm-en 2 szobában, biztos többen is választják ezt a módszert, ezek mellett én én biztosra is akarok menni. nekünk az albérletköltségünk a jelenlegi árakhoz képest "minimum", ezért pár évre nem éri meg elköltözni. Ezért ezt inkább a kislányom ágyának biztonságába fektetném bele. Egyben ez nem jelenti azt, hogy szeretnék a 2. babával várni, mint említettem mennyi család éli le életét 54 nm-en (azért nem ez az életcélunk természetesen)
Nem értem miért nem tud senki se épkézláb választ írni...a kérdés adott mekkora ágy...nem az albérlet méreteit akartam megkérdezni és azt sem, hogy kinek tetszik. Biztonságos ágyat szeretnék a kislányomnak amiről nem esik le. PONT
ha valaki annyira hüyle, hogy kutyaólat venne a gyerekének vegyen.....ha valaki (remélem nem ugyanaz az ember) csak abba tud belekötni mekkora albérletben élünk, elmondom emberek milliói élnek ennél kisebb albiban is, úgy,hogy a másik szoba a gyerekeké. El fogunk innét költözni, majd egyszer, és hétvégente nagyiknál vagyunk ahol marha nagy a hely....tehát nyugodjon meg mindenki nem nyomortelepen lakik a lányom....mindene megvan....a kérdés annyi lett volna,mekkora ágyat javasoltok, de úgy látszik ez az oldal csak arra jó, hogy névtelenül hüyleséget irkáljunk a másiknak és belekössünk tök hülye dolgokba....ha valaki értelmes kérdést kiír azt is hülyének kell nézni? ez az alap egy ilyen névtelen oldalon?
Nincs valami ezermester ismerősöd?
Csak mert lehetne neki méretre csinálni akkora ágyat, ami pont befér.
Emeletes téma nem hülyeség, csak ne ágy legyen felül. Esetleg, ha felülre valami szekrény/polc kerülne, fel lehetne szabadítani kicsit több helyet a szobában, hogy ne legyen zsúfolt.
Ha befér, én 90x200-ast javaslok, mert azt nem fogja kinőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!