1 évesnek leesésgátlós ágy? Többi lent.
Le tud mar mászni? Ugy értem először lábait teszi le, nem pedig arccal előre indulna neki? Mert ha sztem ez meg van akkor vehettek neki leesesgatlos ágyat.
Ha meg nem tudja akkor is gyorsan megtudja tanulni, ha mindig mutatod neki
vehettekde a problemara nem megoldas jo ha tudod....arra a racsvedo volna jo. miert nem szereti?
mi 18 honaposan tettuk at szerintem kell egy szellemi erettseg hog ne forduljon.at a korlaton fejjel elore...nem.vagyok benne biztos h egy 1 eves erre erett
nem. és szerencséje lehet hogy nem történt baj belőle...mikor felállni tanulnak nincs még térarány érzékük, felkapaszkodik, nem érzékeli a mélységet és bumm átesik a korlátom. A lányom esett így át a kád szélén, 9-10 hónaposan mikor állni tanult, úgy kaptam el, estében, ha nem teszem, fejjel érkezik a vizes járólapra.
lehet hogy nem történik semmi baj ha átteszed. Ha le is esik, oda tehetsz egy habtapit és csak minimálisan üti meg magát. De 100-ból egy eshet olyan rosszul is hogy megsérül a nyaka pl...tuti nem kockáztatnék.
Főleg hogy egyáltalán nem biztos hogy emiatt ébred. ébredhet kb. 14 okból még ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!