Szerintetek milyen? Nekem zavaróan modern
Nem akar engedni??? Ezt nem csak ő dönti el...
Amúgy szerintem nagyon-nagyon ronda.
Mi van a mai pasikkal, hogy ilyen szinten "kell" beleszólniuk a dolgokba? Persze, legyen kompromisszum, de ez annyira szánalmas...
Amúgy a bútorok rondák. "Érdekes", hogy az apukák ízlése szinte minden ilyen esetben hasonlóan borzalmas...
És ezek közül melyiket akarja? Mert lentebb van egy naturabb fehér, azt pl. nekem tetszik, de ezek a rózsaszínes-lilás fakó szarok annyira nekem nem jön be.
Apában egyébként van kompromisszumkészség?
Nem rondák, csak nekem a 80-as évek jut eszembe róla. Olyan retro.
Szerintem beszéljétek meg felnőtt módjára, a gyerekkel kapcsolatban is sok mindenben kell majd "engednie".
Nézzétek praktikusság oldalról a bútorokat, ne dizájn oldalról.
És az lenne a legjobb, ha személyesen megnéznétek, és úgy vennétek bútort. Mert lehet, hogy pl nagyon szép, csak mondjuk 70 cm magas, te meg 175 vagy, és folyamatosan görnyedsz amikor pelenkázol, ezért nagyon kényelmetlen lesz, és pár hét után már nem is fogod használni. Csak dísz lesz. Vagy túl magasan vannak a szekrény polcai, te meg alacsony vagy, akkor a felső néhány polcot nem használod, vagy sámlival.
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!