Anyukák! Ilyesmi rongy játékai vannak a kicsiknek? Szeretik a babák? (link)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Ilyeneket és ehhez hasonlókat szeretnék varrni, varrónő vagyok. Eddig csak ágyneműket varrtam, de szeretnék kicsit újítani. Leírnátok a tapasztalatokat, mit szeretnek a kicsik? Vagy ötleteket?
ha varrok bele a játékokba valami csörgő zörgő cuccot, az megy, nem? Esetleg valamibe egy kis tükröt beletenni?
Okítsatok :) Köszi :)
A lányomnak van,de első perctől kezdve le kakálja:-) tényleg nem érdekli,pedig még csörög is. Hát ez van.
De lehet más baba oda van érte.
Amúgy az ilyen tükrös játékokat szereti.
gyermekemnek a 3. képen levő van, a babakocsiba akasztottam mikor baba volt, rengetegszer nézegette, forgatta de volt mellette egy árva műa. nyuszi is, azt jobban bevált a karikájába mindig kapszkodott :) (kiságyban alvókendőként nem vált be, nem ragaszkodik semihez elalvásnál)
én tippet szeretnék tenni, amit első perctől megszeretett és vendégségben volt csak, nekem vagy keret nem volt rá, vagy sehol nem találom, de szóval alváshoz nagyobb kitömött valami, amit át tud ölelni (vendégségben ez egy hold volt)öröm volt nézni a babát, ahogy magához szorítja, szorongatja és vendégségben elaludt, ami nagy szó.
mivel nem tudom mi a neve, sajna linkelni se tudok
*ami majdnem akkora int a baba, és félkör alakú, hogy hozzá tudjon bújni
első percben "egybeolvadt" vele a gyermekem, nagyon édi volt
visszatérve az alváshoz ölelős holdra, úgy látom, ezzel új termék piacát nyithatnád, a babák, de még a kisgyerekek is imádnak ölelni valamit ami a pocakjukig is leér :)
nem kellenek ide zörgős, világító, zenélő vacakok
csak egy hatalmas ölelés és alvás és csoda történik :)
(gyermekem jelenleg a fejvédőt húzza mindig magához...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!