Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » ANGELCARE pelenka szemetest...

ANGELCARE pelenka szemetest mennyiért tudnék eladni használtan?

Figyelt kérdés
2011-ben vettem, régebbi típus, de alig használt, 4000 Ft az jó ár lenne, megvenné valaki?
2015. okt. 15. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Feleannyiért, mint amennyiért vetted. Tegyél egy próbát.
2015. okt. 15. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, a Brendonban 2490 az új.
2015. okt. 15. 11:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, h nem vettem, hanem a légzésfigyelőhöz adták ajándékba. Árgép 5000 Ft-ra adta ki a legolcsóbbat, ezért gondoltam...
2015. okt. 15. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Kevésért, aki használtan keres dolgokat, az nem fog ilyen felesleges dolgokra költeni, főként nem fog bele zsákot venni olyan drágán amennyibe kerül. De egy próbát megér azért :-)
2015. okt. 15. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy, mikor kb. egy éve néztem, hogy mennyiért lehetne eladni, szembesültem vele, hogy 2-3000 forintért árulnak ilyet egy csomó maradék pelenkazsákkal együtt. Így én végül meg se próbáltam eladni.
2015. okt. 15. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van, egyszer sem használtuk. Próbáltam eladni, 5 ft-ot sem adtak érte. Úgyhogy nem adom el, játéktárolónak használjuk! :-)
2015. okt. 15. 12:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet megpróbálom beadni bababizományiba, ott csak adnak érte egy 1000-rest. Egyébként mi is elkezdtük használni, aztán abbahagytuk, mert ki győzi bele venni a zsákot? A pisist egy kis szemetesbe gyűjtöttük, amit 2 naponta ürítettünk, a kakist meg egyből levittük a pincéba a nagykukába, így nem volt "szag" a babaszobában. Gondolom anno azért adták ajándékba a bababoltban, mert kutya sem veszi!
2015. okt. 15. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
500-t vettem ilyet bababörzén :)
2015. okt. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!