Kinek van igaza, ti hogyan csinalnatok?
utolsó előtti: persze, berendezhetné a kis sufnit is neki nem???
persze gondolom, neked van a zsebedbe feles 5 millió, hogy előrántson belőle +12 négyzetmétert. Hát nekünk nincs, 5 év múlva lesz, ennyi, viszont nem szeretnék 35 évesen kistestvért, amikor egy szobában is tökéletesen meglesznek.
tényleg köszönöm a válaszokat, hogy elmondtátok az álláspontotokat, örülök, hogy itt sokan jó alvók, együtt tudtok aludni a babátokkal, nyilván nekik ez a legjobb, mi sajnos ezt nem tudjuk megtenni.
Köszönöm a normális hangnemű hozzászólásokat, aki viszont kötekedni akar, vagy szidni a férjemet és megítélni egyetlen kérdés alapján, az inkább hagyjon lógva, ha nem tudja felfogni, hogy egy apa nem szeretne kivételezni egyik gyermekével sem.
akkor költözzetek ti ki a nappaliba.
(gondolom ezért akarná kirakni a gyereket az apa, hogy ne nektek kelljen a nappaliban aludni...)
azert akarta volna kitenni hogy az ujszulottnek is lehessen sajat szobaja!
de mint irtam mar feljebb, ez fog tortenni amit irsz: mi koltozunk ki a nappaliba, a pici pedig meg kapja a mi szobankat.
ez szép dolog tőletek :)
és ne haraudj, veled ellentétben nekem nem őszinte a kifogása, elvégre méiscsak gondolhatná milyen egy gyermeknek kitenni őt a megszokott birodalmából..
mert te most egy kérdés alapján ítélsz, és nem ismered a férjemet, mert akkor tudnád, hogy imádja a lányát, sajnos amiket itt fórumon néha kérdést olvasok, sokan irigyelnének amiatt, amilyen jó apa, és amilyen remek, nagy szívű ember.
De nincs ezzel semmi gond, épp ezért tettem fel a kérdést, mert most az egyszer meglepett engem is, hogy mennyire nem jól gondolkodik ebben a kérdésben, és felmerült így bennem, hogy talán én nem látom jól a dolgot. De megerősítettek abban, hogy nekem van igazam, de most már ez teljesen részlet kérdés, hiszen megegyeztünk. Csak tudni akartam más mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!