Faktum Makaó bútorcsaládhoz milyen színűre festenétek a falat?
Nekem van egy ötletem, de kíváncsi lennék, ki hogy festené ki a szobát ehhez a bútorhoz. :)
Most barack színű a szoba, kislányt várunk, de nem szeretnék rózsaszín falat, inkább uniszex, ha jön a tesó majd, meg a bútorhoz nem is illik. Végül is maradhatna ez a szín, de szeretnék azért egy tisztasági festést (egyébként nem régi ez sem, 1 éve festettünk, most ez a hálónk).
Aki nem ismerné a bútort:
Nekem ilyen fal szín jönne be hozzá:
Halvany orgonalilara! :-)
Majd ird meg legyszi, h neked mi az elkepzelesed. Milyen kivancsi vagyok ra!
Sok boldogsagot a babahoz!
Köszi! Most is Dulux festék van, hamvas őszibarack. Én arra gondoltam, hogy nagyon halvány homokszínt, vagy krémszínűre festenénk, és valami aranyos kis mintát a fő falra, ahol a kiságy is lesz.
Először ilyesmire gondoltam:
De mivel most eléggé elmentünk az afrikai kisállatok felé (a pelenkázó szivacs is bébi zebrás), és kinéztem az OBI-ban egy csillárt, ami 3 égős, egy zebra, egy kismajom és egy zsiráf, ezért arra gondoltam, hogy akkor lehetne ilyen afrikai falfestés is, aranyos kis állatkákkal. Mit gondoltok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!