Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Baldachin kiságyra: ti használ...

Baldachin kiságyra: ti használtátok?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 17:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én még mindig vacillálok rajta hogy kell-e. Néha hasznos lenne, hogy ne süssön a manó szemébe a nap. De eddig csak ilyen hálós baldachint találtam, varrni meg még nem volt kedvem.
2015. máj. 31. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen. Kicsit elszigetelte a picit, amikor aludt.
2015. máj. 31. 17:14
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Nem használtuk több okból se. Szép és jól mutat, de nem tud olyan jól szellőzni a kiságy, ami a bölcsőhalál megelőzése szempontjából fontos. Porfogó, ami szintén nem tesz jót az embernek. Harmadrészt pedig a fiunk hamar mocorgott, vándorolt az ágyban, tuti, hogy beleakadt volna a keze és ráncigálta volna. A szemébe így sem sütött soha a nap, mert az ágy vége nem rácsos és úgy volt elhelyezve, hogy ez ne legyen gond. A gyerekorvosunk sem ajánlotta, a védőnő szerint is felesleges rá költeni, csak a gond van vele. Ennek ellenére elismerem, hogy szép és mutatós tud lenni.
2015. máj. 31. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem használtunk.
2015. máj. 31. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen. Kompletten vettünk egy ágynemű szettet,és mindent használtunk.
2015. máj. 31. 19:20
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

3!

Te láttál már közelről baldachint? Max a baba ágy feléig lehet elhuzni - mi akadlyozna a szellőzést???? Aztán ellent mondasz saját magadnak, hiszen kisfiad elforgolodna onnan, ahol van. Ritka nagy baromságot hordta ossze

2015. máj. 31. 19:24
 7/12 Wiky93 ***** válasza:
36%

Igen hasznàlunk, 5hónapos a lányom még fent van.

Jó, mert ugye a mi szobánkban van és ha feljapcsoljuk a villanyt akkor nem éri a fény.. Piciként àtlátszó anyagú baldachim volt fent, akkor mindig beért hozzá a fény, féltem, hogy felkel miatta így pelussal takartam aztán vettünk újat :) én nagyon szeretem :)

2015. máj. 31. 20:43
 8/12 Wiky93 ***** válasza:

felkapcsoljuk*

baldachin*

Bocsi de ez a telefon..kiakaszt :)

2015. máj. 31. 20:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Van, mert kaptunk ajándékba, de tök feleslegesnek érzem.
2015. máj. 31. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
34%
Volt, mert a rácsos ágyhoz járt. Szép volt, vékony pamutvászon anyag, ami átengedte a fényt, de mégis kis zugot teremtett az ágyon. Sajnos a tartó része kb, másfél év után tönkrement, a babánk hiányolta is utána. Mivel a babaágy egy könyvespolc előtt volt, ezért még jól is jött a porfogó funkció. Levegőt tényleg nem vesz el a babától.
2015. máj. 31. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!