Milyen matracot válasszak?
Nem igazán szimpatikus a kókuszmatrac, tehát azon kívül igazándiból bármit meghallgatok utánanézek, kicsit kezdő vagyok a témában ezért nem tudom mire figyeljek.
Mennyire legyen kemény (kemény/félkemény)
Miből készüljön (hideghab/szivacs)
Mennyire fontos hogy antiallergén legyen
Milyen magas legyen a matrac
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném :)
Én is ellene vagyok a kókuszmatracnak, túl kemény. Matracboltban vettem, ott a latexos matracot ajánlotta a hölgy és nagyon kényelmes matraca lett a kislányomnak. Ilyet vettünk: [link]
Szerintem matracboltban nézz, ne bababoltban, ott jobban értenek hozzá és jobbakat is kapni. Lényeg, hogy ne legyen se túl puha, se túl kemény, jó ha antiallergén, magassága szerintem mindegy :-)
Nem mindegy, hogy mennyi idősnek lenne. Újszülöttnek kemény matrac kell (hogy ne tudjon belesüppedni az arca).
A kókusz/latex azért jó, mert ha bármilyen nedvesség rákerül, nem penészedik be, hanem átereszti.
Nem egyáltalán nem szeretnék kókuszt a matracba.
Szerintem más alapú matrac is lehet ugyanolyan ha nem megfelelőbb egy kisbabának..
Amiket nézegettem azok ezek:
csak nem tudom mennyire fontos a magassága meg hogy a félkemény matrac elég-e vagy feltétlenül kemény legyen, de nagyon nem mélyedtem bele ezekbe még tehát gondolom jó pár fajtát nem ismerek.
Meg mondjuk a mennyit szán rá az ember kérdés. Mivel sokáig használja ezért nyilván félretettünk ennek is egy magasabb összeget de nem tudom hogy az ár egyenlő-e a minőséggel és hogy egy olcsóbb termék biztosan rossz-e.
A matracáruház előtt érdeklődni akartam olyanoktól akik használják is őket mert ugyebár ők ugyebár eladóként kicsit máshonnan is nézik a kérdést. :)
3-5 cm? nem is igazán láttam annyira vékony matracot.
Mi is ilyen 20 körül gondolkozunk a matrac áraknál nem tudom hogy sokkal olcsóbbat mennyire éri meg venni a minősége miatt, vagy hogy a drágábbak mennyivel jobbak mennyire érdemes magasabb árút venni..
A kókuszmatracok nem szimpatikusak, már hallásra sem, de ez én vagyok nem mélyedtem bele jobban tehát biztos hogy van kókusz és kókusz matrac között különbség, mint ahogy minden másnál.
A 14 cm nem lesz nagyon sok magasságra? Légzésfigyelő pelusra csatolható lesz tehát azt nem zavarná, de ha baj hogy magas akkor keresek másmilyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!