Baldachinos ágynemű szettet érdemes venni vagy felesleges?
Mi vettünk, most lesz két hónapos a baba és eddig egyszer sem használtuk.
Egyrészt nem a kiságyában alszik, hanem vagy bölcsőben, vagy utazóágyban a mi szobánkban. Másrészt pedig bőven elég egy pléddel betakarni, vagy egy vékony hálózsákot ráadni, szóval a babaágynemű is feleslegesnek bizonyult, baldachinnal is és anélkül is egyelőre. /Anno nekem is mondták ugyanezt, de nem hittem el. :)/
Nekünk volt, szerettük.
A mi szettünkbe volt egy takaró, az a lapos kis párnaféle, a babáknak való, nem a kitömött "rendes" párna, egy baldachinvas (amit a kiságy rácsára kell rögzíteni és maga a baldachin függöny, az anyag, amit a vasra kell ráhúzni és egy fejvédő, amit körbe lehet tenni a rácshoz.
Nálunk a kisfiam az ágáyban aludt én hasznosnak tartottam, főleg nyári időben, amikor sokat volt nyitva az ablak (tettünk a vasra szúnyogháló anyagot is a biztonság kedvéért, ami leéírt az ágy alsó részéig), félig áttetsző anyag volt, így valamennyire adott egy kis fényszűrést, nyugalmas kis zugot, de közben meg gyakorlatilag friss levegőn alhatott a nyitott ablak közelében.
Ami szerintem fontos: érdemes inkább pasztell színt választani, az "unalmasabb", nem olyan figyelemfelkeltő, így a pici inkább alszik, mint figyelget.
Köszönöm a válaszokat.
Mi a Manola ágynemű szettet néztük ki, erről tudtok valamit, használja esetleg valaki?
Na most nézegetem itt a babaágyneműs kérdéseket és el is bizonytalanodtam:
Érdemes már most megvennem a babaágynemű szettet vagy felesleges? Írják sokan hogy párna, paplan nem is kell sokáig, maximum a fejvédő meg a baldachin amit kezdetben használtak. Augusztusi baba lesz, nagyon szép az ágynemű, de annyira nem olcsó, és lehet így hónapokig nem is tudnánk használni:( Szerintetek elég ha most fejvédőt meg lepedőket veszek (hálózsákot mér vettem kettőt)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!