Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Mit csnáljak, hogy a baba...

Mit csnáljak, hogy a baba bele tudja fúrni arcát valamibe alvásnál, de veszélytelen legyen? Lentebb kifejtve

Figyelt kérdés

először leteszem aludni, megfordul, mindent csinál, a végén a paplanja tetején köt ki belefúrja az arcát, úgy alszik el(persze elalvásnál oldalt van, kap levegőt)

ezután beteszem normál aludni, betakarom és mindig kotor felfelé a rácsvédőbe fúrja magát totál úgy alszik a kinek ránézésre ki van törve a nyaka, lejjebb húzom a babát a helyére, de megint kotor felfelé álmában is.

párnát nem tehetek be neki, úgy tudom babák(10 hónapos) nem alszanak párnán, max büfis korszakban lehet nekik egy minit tenni,ha visszajönne még valami.

hogy oldjam ezt meg?, nem szeretném ha "nyakkitekerve" aludna mindig

2015. ápr. 6. 02:00
 1/7 Wiky93 ***** válasza:

Hát jó kérdés mit csinálj vele..:(

Nekem is kb így alszik a kiscsajszim..szépen kivan terítve a feje alatt egy pelus de mire felkel kb fejméretűre van összegyűrve :D tsrmészetesen belefúrja a fejét, kétoldalt a kezeivel az arcához húzza..sokszor a párom igazítja meg, ha esetleg eléggé az arcánál van..

Meg ő is a rácsvédőig mozgoldódik..teleszem totál egyenesen a babót és ő egy idő után megy felfelé és jobbra, egy kicsit kersztbe van, de pl egyik reggel úgy leltem rá, hogy totál megfordult a kiságyba takaróstól együtt, csak nagyokat pislogtam :)

3hós kislány anyukája

2015. ápr. 6. 07:42
 2/7 anonim ***** válasza:
textil pelenka volt betéve a fiam mellé, kicsi korában a rácshoz kotottem, hogy ne tudjon beletekeredni, 7 honaposan már ugy aludt el, hogy rázogotta a pelust, az arcába nyomta, a szemére tette..2,5 éves a mai napig azzal alszik
2015. ápr. 6. 08:33
 3/7 A kérdező kommentje:

nálunk sajnos nem ér semmit a pelus, de volt alvókendője is, max játszott vele, rágcsálta azután félredobta

egyszer vendégségben aludt, ott volt egy nagy puha éjjeli hold "kabala" azt vigyorogva ölelte át és aludt vele, de nem találok olyat sehol(de keresőszónak sem tudom mit írjak be..)

2015. ápr. 6. 09:50
 4/7 A kérdező kommentje:
a hold majdnem akkora mint a baba jól esett neki ölelni, direkt alváshoz van
2015. ápr. 6. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:

a nagylányom is ezt csinálta

hagytam

most 13 éves egy nagy puha plüss macival alszik amibe ég mindig belefúrja a fejét az ágyban körbe a fejénél kipárnázza plüssel és kispárnával így alszik

anno azt mondták nekem h így szokta meg bent és azért fúrja a fejét :-)

am meg ha nem ébred fel akkor valszeg neki kényelmes az a pozíció

2015. ápr. 6. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Az anyaméhben a placentába fúrják,mikor alszanak:D Az én kislányom is a rácsvédőhöz bújt,de 10 naposan már velünk aludt,most 3 hónapos és hozzánk bújik. Lehet biztonságosan is együtt aludni,enm feltétlenül lesz baj belőle. De ebben a korban már elég erősek ahhoz és az ösztön is megvan,hogy ha nem kapnak levegőt,akkor elforduljanak. Nekünk lehet úgy tűnik,hogy nincs levegőjük,de ők kapnak :D
2015. ápr. 6. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:
szundikendő :-) vegyél neki azt. nekem állandóan már a méhlepénybe is szabályosan belefúrta a fejét az ultrahangokon.aztán azt vettem észre amit te,hogy mindenbe fúrta,rácsvédő,takaró,minden. kapott szundikendőt,egyszerűen imádja,olyan aranyos,vagy fogja,vagy az arcára csapja. volt,hogy bementem a fején a takaró,lehajtom,erre alatta a fején a szundikendő :D a felcsúszás neki is előfordul. kicsit lejjebb teszemnem olyan fel,és lefekvés előtt bemegyek,ha kell lejjebb húzom,úgyis olyan mályen alszik. a takarónál meg adhatsz hálózsákot,van lábkidugós is,ha eddig nem volt nekiazt elfogadja szerintem,arra meg egy vékonyabb takaró,attól nem lesz baja ha a fején van.
2015. ápr. 6. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!