Eladásban gyakorlott anyukák! Hogyan postáznátok egy járókát?
Elsősorban nem szeretném ezt megtenni, de már nagyon megszabadulnék tőle, mert csak a helyet foglalja. Most érdeklődött egy Miskolci hölgy érte, árban elfogadtam, amit kínálna érte.
A hirdetésben igaz, kikötöttem, hogy nem postázom semmilyen formában sem, de nem tudom, hogy ő hogyan szeretné elszállítani/átvenni?!
Gyanítom, hogy megint nekem kell alkalmazkodnom ..
Szóval, a doboza már ezer éve nincs meg. Az alkatrészeit egy kisebb zacskóban elférnek. Van itthon zsugorfóliám, de egy egyszerű konyhamérlegen nem igazán tudom lemérni :)
Egyszerűen lehetetlen.
Nem mostanság vettük, így csak az egy oldalas összeszerelési útmutatót találtam meg hozzá, de azon nincs feltüntetve, hogy hány kiló.
Nézegettem hasonlókat, kb. 20-25 kiló lehet.
A posta elviszi, neked mérned sem kell, majd ők megmérik. A lényeg, hogy a három kiterjedés (hossz+szél+mag) ne haladja meg összesen a 3 métert, és feladhatod ún. standard csomagként, ez valami 1100 Ft 20 kg-ig.
Azért nézz utána a postán, mert én már egy éve nem küldtem csomagot, és mintha változott volna, és ahogy ismerem a magyar cégeket se egyszerűbb se olcsóbb nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!