Kinek mennyi idős a gyereke és milyen játékot vesz neki karácsonyra?
2,5 éves lesz a fiam karácsonykor, tőlünk repülőtér szettet kap (hatalmas repülő, 3 féle reptéri autó, reptéri busz, táblák stb), apukáméktól barkácskészletet, anyukámtól ilyet:
Múlt héten volt a tescoban játékvásár, akciós volt sok játék, akkor vettük meg az ajándékokat.
4 és 6 éves lányok, együtt kapnak egy nagy baba/barbie házat, amit a család csinál nekik.
Ezen kívül ruhákat, dédi köt nekik zseniális egyedi pulcsikat, kapnak plüsst és társasjátékokat. Könyveket, a kicsi kapni fog egy játék babakocsit, a nagy pedig egy micimackós órát. Nagyon szeretnének egy babzsákot, valószínűleg azt is varr nekik a dédi. Kapnak ilyen gumikarkötő készítő szettet is, tudjátok, nagy divat most ez, horgolótűvel lehet ügyeskedni...
Nyilván a Mikulás hoz nekik csokit, mogyorót és narancsot.
Ezeket tervezte a család, nálunk van mindig egy nagy kupaktanács,összeülnek a közeli rokonok, minek örülnének a gyerekek, mit vegyünk. Mindenki választ valamit a listáról, ami neki épp belefér. Tehát ebben benne van a két nagybácsi, az én anyukám, férjem szülei és az én nagymamám, és a két ünnep.
Jó olvasni a soraitokat!! :)
Az én kiscsajszim 2és fél lesz karácsonyra.
Már készítettem neki fából egy klasz fa formájú asztalt és zsiráf formájú széket.
Most arra gondoltam, hogy egy kis konyhát készítek, mert minden zöldséget behord a szobába és "főz". :)
De nagyon jó tippeket adtok. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!