Akiknek van mcskája. Mit találtatok ki, h a macska ne menjen be a babaszobába? Gondoltam lehetne valamilyen rácsos ajtó amin belátok es hallom mi törtenik bent de a macsek nemtud bemennni. ötletek?
Szerintem nem sokt érsz vele, a macskaszőr mindenütt száll, attól, hogy pont oda nem lép be. Meg a ti ruháitokon is rajta van meg minden. Meg a macskavécé ugye... hú...
A macska a legveszélyesebb az újszülöttre, úgy tudom. Én biztos átmenetileg kint tartanám, vagy szülőknek lepasszolnám a cicust, kisterilizálnám NAGYON KOMOLYAN lakást, minden lakástextilt, minden felületet, minden ruhát, ágyneműt, kérpitot. Aztán jöhet a babi. És ha már nagyobb, és nem olyan veszélyes rá a cica, (nem tudom, ez mikor van), akkor hazatérhet ő is.
3.vagyok. Átlátszó szúnyoghálót vegyetek,készítsetek ajtókeretet, könnyű anyagból és azt tegyétek oda akkor.
Nálunk a bejáratnál is van,kertes ház, csak egy a baj: a macska IMÁD felmászni rajta;))))))
Ez a szunyoghalos megoldas tetszik :)
Ma raktuk ossze a kisagyat,de mar ketszer ki kellett vennem a macskat :s
Ilyet lehet venni és nem megy be az ágyba. A szobába, hogy bemegy engem nem zavar. A gyereket se csak a szobában tartom, úgy is kihozom oda is, ahol a macska van.
Egyébként nem veszélyes a macska, nem kell megszabadulni tőle. Haladjunk már túl ezen az őskori baromságon, hogy minden állatot ki kell dobni, ha gyerek érkezik a családba.
Még az is lehet, hogy a macskát kell jobban félteni a gyerektől, mert ha kúszni mászni fog utána bizony szépen meg fogja majd tépni a szerencsétlent, puszta érdeklődésből meg szeretetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!