Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Akiknek van mcskája. Mit...

Akiknek van mcskája. Mit találtatok ki, h a macska ne menjen be a babaszobába? Gondoltam lehetne valamilyen rácsos ajtó amin belátok es hallom mi törtenik bent de a macsek nemtud bemennni. ötletek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
vicces lehet egy babaszoba egy ilyen börtönráccsal az ajtón :D
2014. szept. 11. 16:44
 2/10 A kérdező kommentje:
:D azert nem igazi rácsra gondoltam hanem fából valami ajtófélere ami rácsos..estleg valaki csinaltatott már ilyesmit?vagy lehet valahol kapni hasonlót?
2014. szept. 11. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekünk házi macskánk van, lakásba nem jöhet be, de nincs olyan pici hely, ahova ne férne be. Szerintem a tiétek is bebújna a rácson is.
2014. szept. 12. 07:23
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem nem sokt érsz vele, a macskaszőr mindenütt száll, attól, hogy pont oda nem lép be. Meg a ti ruháitokon is rajta van meg minden. Meg a macskavécé ugye... hú...

A macska a legveszélyesebb az újszülöttre, úgy tudom. Én biztos átmenetileg kint tartanám, vagy szülőknek lepasszolnám a cicust, kisterilizálnám NAGYON KOMOLYAN lakást, minden lakástextilt, minden felületet, minden ruhát, ágyneműt, kérpitot. Aztán jöhet a babi. És ha már nagyobb, és nem olyan veszélyes rá a cica, (nem tudom, ez mikor van), akkor hazatérhet ő is.

2014. szept. 12. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia,mi is rácson gondolkodunk.Mi nem a szôrtôl tartunk,hanem attól,hogy 8kg-os maine coonunk van es felek,hogy rafekszik a picire.egyenlore meg mas megoldas nem jutott eszunkbe:( mondjuk remenykedunk,mert okos cica
2014. szept. 17. 22:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen mi sem a szőrtől,csak egyszerűen amíg pici addig ne menjen be a cica..es,h akarjatok megoldani a rácsos ajtót?van ötleted?én gondoltam szúnyogháló ajtóra is esetleg..de nemtudom hol lehetne venni olyat,ami passzol is erre az ajtóra..szerinted?
2014. szept. 18. 01:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

3.vagyok. Átlátszó szúnyoghálót vegyetek,készítsetek ajtókeretet, könnyű anyagból és azt tegyétek oda akkor.

Nálunk a bejáratnál is van,kertes ház, csak egy a baj: a macska IMÁD felmászni rajta;))))))

2014. szept. 18. 08:07
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Ez a szunyoghalos megoldas tetszik :)

Ma raktuk ossze a kisagyat,de mar ketszer ki kellett vennem a macskat :s

2014. szept. 22. 00:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Praktikerben lattam egy szúnyoghalós,fehér ajtót nemtudom meg,h meretben jo lenne-e ide a panelajtóra de nem is olcsó..lehet az lesz mert nincs mas:))
2014. szept. 22. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Ilyet lehet venni és nem megy be az ágyba. A szobába, hogy bemegy engem nem zavar. A gyereket se csak a szobában tartom, úgy is kihozom oda is, ahol a macska van.

Egyébként nem veszélyes a macska, nem kell megszabadulni tőle. Haladjunk már túl ezen az őskori baromságon, hogy minden állatot ki kell dobni, ha gyerek érkezik a családba.

Még az is lehet, hogy a macskát kell jobban félteni a gyerektől, mert ha kúszni mászni fog utána bizony szépen meg fogja majd tépni a szerencsétlent, puszta érdeklődésből meg szeretetből.

2014. okt. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!