Hogy oldjuk meg így a babaszobát?
Nekünk is így van.
A nagy szobában ha az ajtóban megállás, a jobb oldali fal full bútor az ajtótól a szemben lévő falig. Szemben az ajtóval van az ablak, az alatt a Kanapé. A szoba bal oldalán ahogy belépünk, egy asztal 4 székkel. Középen nagy hely a gyerekeknek játszani. Kihúzhatós a Kanapé, azon alszunk.
1. vagyok
Nekem a galéria jutott először eszembe, de a kis belmagasság miatt ez ugrott. Gondolom, hogy az egyik rövid falon van az ablak a nappaliban, így én a helyedben nem raknék semmilyen falat, mert akkor az teljesen ôsszenyomná a szobát, gyakorlatilag lenne belőle két lyuk, amiből az egyik ráadásul sötét is... Én úgy csinálnám, hogy az ajtó felőli oldalra raknám az étkezőt. A hálószobabútort pedig a szoba másik felébe kerülne. Arányaibanúgy osztanám be, hogy az asztal a székekkel a szoba kb. 1/3-át foglalja el. Ha nektek nem gond, vennék egy sarokülőgarnitúrát, ami kihúzható, így meg lenne oldva a kanapé, ahol vendégeket lehet fogadni, este pedig hálóvá alakul. A sarokülőt úgy raknám, hogy a rövidebb része lógjon be a szoba közepe fele, az étkező és a nappali rész így el is lenne választva. A hosszabb oldal a fal mentén, szemben vele a szekrénysor.
A másik lehetőség, hogy a konyhát kell úgy átalakítani, hogy tudjatok ott enni is, pl. felhajtható asztal.
52 nm elég egy három tagú családnak :)
Szerintem az úgy nem a legjobb hogyha majd vendégeket hívtok akkor lássák az ágyat ahol alszotok, nem ez a legideálisabb. Én kihúzható kanapét meg ez mellé egy sima kanapét javaslok és egy asztalt ahol enni is tudtok meg a vendégekkel leülni (ezt esetleg a sarokba kéne tenni de nem tudom nem láttam képet róla). Az étkezősarok már nem fog beleférni, de így is jó lenne ahogy írtam. És nem érdemes ezt a 22 nm-t még tovább felosztani gipszkartonnal. Meg lehet sztem így is oldani. A babának külön szoba kell ez az egy biztos pont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!