Akik egy szobában éltek a babátokkal, hogy oldjátok meg,
hogy ne zavarjátok? Lámpafényre, tévé
villódzására/hangjára gondolok elsősorban.
Figyelt kérdés
Ideiglenesen, tavaszig lakunk ebben a házban, 2 szobás ugyan, de a másik szobában a csupasz beton aljzat van.Erre a fél évre nem akarnánk padlót venni oda, októberre várjuk a babánkat, úgy gondoltuk, mások évekig kibírják egy szobában, pár hónapig nekünk sem lesz gond, de ezen most elgondolkodtam, nem fogja őt zavarni, ha pl.este megy a tévé?
Nálunk a háló (ahol a baba is van) nincs teljesen elválasztva az am-i konyhás nappalitól. Az ágyán baldachin van, teliszövetes, és még egy plédet is teszünk a tartóvasra,h a villódzás ne zavarja. Nagyon halkan nézük tv-t, suttogunk, papucs nélkül járunk. Ha vmivel feltétlen zörögnünk kell, akkor bemegyünk a fürdőszobába, annak csukható az ajtaja :) Szintén ideiglenes megoldás.
Az első 2 hónapban a mi picurunk is mélyebben aludt, mint most (fél éves).
Az újszülöttet nehogy megpróbáld zajhoz szoktatni! Sőt! Minden inger rettentően fárasztja őket, és ennek órákon át tartó sírás az eredménye.
2014. szept. 7. 22:39
12/17 anonim válasza:
Nekünk nagy házunk van de együtt alvósak vagyunk. Eszedbe ne jusson mindent csendbe ekkora ostobaságot,a gyereknek a ti körülményeitekhez kell hozzászoknia.Ha csak full csöndbe tud aludni minden fel fogja ébreszteni.Beszélgess normál hangerőn legyenek meg a háztartási zajok.ami fontos este a teljes sötétség mert csak úgy termelődik egy bizonyos anyag ami a regenerálódáshoz kell.
2014. szept. 7. 23:41
13/17 anonim válasza:
Nem értem, miért kellene a másik szobába padló. A baba a kiságyban alszik, max terítesz alá egy plédet, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, de attól még aludhatna a másik szobában, hogy nincs parkett.
Én inkább ezt csinálnám, minthogy hónapokig lábujjhegyen járjak egész nap.
Persze, ne szoktassuk totál csendhez, de azért az sem jó szerintem, ha ott rohangál meg tévézik mellette mindenki.
2014. szept. 8. 13:16
14/17 anonim válasza:
Szerintem az nem baj, ha matatás és emberi hangok vannak, de a tv-t biztos nem nézném a gyerek mellett, sem a számítógépet nem járatnám. Igen, egész más az alvás tv mellett!!! Abszolút nem egészséges, felnőtt embernek sem, hátmég babinak!
2014. szept. 12. 12:29
15/17 anonim válasza:
Hát normális ember ilyen körülmények közé nem nagyon szokott szülni. Lehet pampogni meg lefelé pontozni, de attól még ez van.
2014. szept. 21. 14:54
16/17 anonim válasza:
Arra a pár hónapra le lehet mondani a tv-ről... Vagy lebodtok egy laminált padlót, esetleg linóleumot a másik szobába, az nem drága. Persze lehet, hogy hideg, nem tudom, föld van-e alatta vagy másik szint. Ha hideg, nem szabad.
2014. szept. 21. 22:14
17/17 anonim válasza:
na megérkeztek krőzusék, anyádék nem nagyanyád egyik szobájába szültek téged? mint szüleink nagy töbsége,majd ha megvolt a gyerek jöhetett a tanácsi lakás...szánalmas
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!