Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Kedves anyukák! Vettetek a...

Kedves anyukák! Vettetek a kisbabátoknak kompot?

Figyelt kérdés
Mennyire ártalmas? Érdemes használni?
2014. szept. 6. 13:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem vettünk. A férjem mentős és tudna mesélni, hogy az elmúlt 10 évben mennyi komp-balesetet láttak. Sajnos nagyon könnyű egy egyébként magát tartani alig tudó gyereknek orra bukni vele. Lehet, hogy a nagyipari gyártás ment a minőség rovására, de elég sok gagyi és biztonsági előírásoknak éppen megfelelő van a piacon. Ezek mellett a gerincfejlődésnek sem jó. Ez természetesen a ti döntésetek, de rengeteg más, hasznos és fejlesztő dologgal lehet a gyerekeket inspirálni ebben a korban. Szerintem a mászás sokkal hasznosabb.
2014. szept. 6. 17:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert régen valamit használtak nem biztos ,hogy jó.Rengeteg csúnyán járó és gerincével küzdő felnőtt van

Nem egészséges rengeteg országban már nem is lehet kapni.Vagy akkortól használd ha már magától jár akkor ugy nem egészségtelen.Sajnos a legtöbb anyuka amint tud ülni a baba beleteszi és büszkén mutogatja ,hogy ide oda megy benne. Míg nem megfelelően erősödött a gerinc nem szabad beletenni.Biztos egyszerűbb az élet bébikompal mert sokkal jobban el van benne a bab míg ténykedsz mint a járókába de akkor sem egészséges.

2014. szept. 6. 18:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem vettünk, nem tartjuk hasznosnak.
2014. szept. 6. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
oké, arra valóban nem gondoltam, hogy van olyan IQfighter, aki az alig ülni tudó babát beleteszi... én már a stabilan állni tudóra gondoltam, azért is írtam, hogy könnyebb, mint ha ott 'rodeózna'... :/
2014. szept. 6. 20:19
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Én vettem,és nem lett gerincbeteg a gyerekem !

imádta,volt rajta sok zenelo,sipolo dolog amivel szeretett játszani.

persze már tudott járni,mire megkapta.leszerelheto a játék része,úgyhogy később abban

etettem.

nem volt egessznap benne csak ameddig kedve volt hozzá.

és soha nem esett el vele.szerintem ez egy nagyszerű találmány a gyereknek is meg a szülőnek is!

vegyél nyugodtan! nem fogod megbánni.

2014. szept. 27. 13:09
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

egyébként 8-10hóstól ajánlott .

Én chippolinot vettem igaz 16 ezerért de megérte.mondom imádta a gyerek kényelmes volt neki,és úgy volt kialakítva az alja,h.nem tudott elesni vel.e

2014. szept. 27. 13:14
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Hány éves a gyereked, hogy ki tudod jelenteni, hogy nem lett gerincbeteg? Nem egyszerre jelentkezik a gerinckárosító hatása, hanem kamaszkorban, illetve még később.
2014. szept. 27. 17:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kompunk sem volt, mert ártalmasnak, feleslegesnek tartom-a szőnyegre, játszószőnyegre raktam le mindig az örökmozgómat, nagyon szépen fejlődött minden tekintetben, nem volt belekényszerítve semmilyen eszközbe, és kutyát, macskát sem tartottunk a lakásban. Azóta magánházba költöztünk, macska kint van, kutya nincs. Várom a második babánkat, de kompot, kutyát most sem veszünk:-)
2014. szept. 29. 08:31
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

miért kellett törölni a kutyás,macskás kommentemet innen?

ki törölte?? (:0

biztos magára ismert az illető!!

2014. okt. 11. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!