Vettem simba vilagitos csillagokat a kislanyom szobajaba, szepen felragasztottuk a ferjemmel a falra, ugy orultunk, kikapcsoltuk a villanyt es vilagitott kb 5-10 percig! Miert?
Figyelt kérdés
olyan csalodott vagyok,vilagitottuk lampaval is,lehet nem jot vettem?muanyagbol van,simba 150 db-os.2014. aug. 26. 15:18
11/15 anonim válasza:
Én pl az Aldiban vettem szép nagy falmatricát ami világít este. Úgy gondoltam, hogy csak sima matricának veszem, hiszen az Aldi minőséget ismerve nem fog az nekem világítani. De dobtam egy hátast, amikor fél éjjel világít a matrica. Szóval ajánlom mindenkinek.
Olyan ezres körül van az ára és jó nagy matrica, vagy 80 centis. (mozdony, bárányos a legszebb)
12/15 A kérdező kommentje:
es mikor vetted?lehet mar nincs is?!
2014. aug. 28. 11:43
13/15 A kérdező kommentje:
a mienk villanykapcsolas utan szepen elenken vilagit,elmegyek a furdobe kezet mosni,mire visszamegyek mar alig latni((((
2014. aug. 28. 11:48
14/15 anonim válasza:
ami ebayest linkeltem, az is műanyag :)
15/15 anonim válasza:
Ha hajlandó vagy festeni:
2 éve van fent a mennyezeten.
Egész nap éri a nappali fény, este lámpafény. 8-kor villany leó és hajnali 5-kor még rikít!
És nem túlzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!