Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Lakást vásárolunk párommal és...

Lakást vásárolunk párommal és hamarosan érkezik a baba is.1 vagy 1,5 szobás lakást vegyünk? Többi lent.

Figyelt kérdés
6 milliót tudnánk rászánni és ennyiért nem igazán vannak másfél szobás lakások. Ha csak ketten lennénk, megfelelne az 1 szobás is, de most, hogy jön a pici, mondtam páromnak, hogy érdemesebb lenne másfél szobásat venni, ha előre gondolkodunk. De ő azt mondja, csak akkor engedhetjük magunknak, ha nagyon összehúzzuk a nadrágszíjat. :/ Meg még az is eszembe jutott, hogy legyen egy egy szobás lakás és kettéosztjuk a szobát.. Szerintetek mennyire fontos az, hogy a babának külön szobája legyen? Mert pár évig biztos ott laknánk, mielőtt máshová költözünk és 1 év elteltével már el tudom képzelni, hogy szűkösnek fogjuk érezni a helyet..De ez az első baba, úgyhogy írnátok véleményt? :)
2014. júl. 8. 15:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Úgy látom itt mindenki azt mondja hogy másfél szobás legyen, mindenképp megpróbáljuk megoldani hogy akkor olyat vegyünk, még ha kicsi is az a két szoba akkor is. Hát igen, én is erre gondoltam, hogy párom dolgozni megy minden nap, neki ki kell magát aludni, azt nem lehet csinálni hogy este a baba sírása tartja fenn, napközben meg dolgozik.. Úgy tényleg nem érdemes lakást venni, hogy az első pár hét után már azon gondolkodunk, hogy mikor költözünk nagyobba.

2014. júl. 8. 18:46
 12/13 mi a fene ***** válasza:
osztom a hetes véleményét, gyerek nélkül is kell egy kis elvonuló hely,ha csak ketten vagytok is.
2014. júl. 13. 19:43
 13/13 anonim ***** válasza:
1,5 szobás,mert szexelni a gyerek előtt fogtok vagy mi
2014. júl. 18. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!