Ti melyik pihenő-hintaszéket választanok? Esetleg vkinek tapasztalata vmelyikkel?
Nekem az utolsó volt, ami szinte ugyan az mint az első! Sok különbség nincs a 3 hinta között. Ez a legalja! Nem ajánlom.
Az első gyermekemmel ilyen volt;
Nagyon szuper, minden igényt kielégít, csak eladtuk mikor már nem kellett, mert panelban nem tudtuk hol tárolni majd a második gyereknek.
A másodiknak fel éve vettem egy olyat amit linkeltél. Mozog az egész hinta jobbra balra, nem stabil, ott kell mellette ülni ha hintáztatni akarom. Annyira rezeg, az egész gyerek remeg, n volt neki kellemes. Vissza küldtem. Aztán rendeltem egy ilyet, kicsit szerettem volna, ami nem foglal sok helyet, s ne nekem kelljen ott ülni, és lökni.
Nagyon szuper hinta, ebbe berakom elalszik, majd átteszem a kiságy ba, s alszik tovább. Nem kell ringatni, ha felvan is szívesen elvan benne.
Szerintem ez a legjobb, sokkal tovább is tudod használni, mint amit linkeltél.
Nekünk nagyon bejött.
Mi kaptunk Adamo hintát ajándékba.
Ajtóra tettük fel, mindig útban volt, kerülgetni kellett.
8 hónaposan a fiam majdnem kiesett belőle, mivel nem tudod bele kötni a gyereket, csak kijúzza a lábait, megfordúl benne, s ki tud esni.
Egyrészt olyan helyre kell tenni, ahol nincs útban,
másrészt a 8 hónapos gyereket semmilyen hintában nem hagyhatod egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!