A Hetényiben szülök októberben Szolnokon! Van akinek van mostani tapasztalata?
Nem rémtörténetek érdekelnek,itt is elolvastam már ezen az oldalon,hogy ki mit írt,igazából friss élményekre lennék kíváncsi,és tanácsokra,hogy mit vigyek,hogy viselkedjek stb.
Első baba+stresszes kismama :)
Sok oromre ne szamits, de most komolyan ..
A csecsemosok bunkok, kiveve egy kozepkoru holgy. O tenyleg mindenben segit. A szoptatast eroltetik, de nem szeretik Ursulaek, ha a 21.szazad eszkozeit az anyuka beveti. Pl.mellszivo, bimbovedo, stb..
nem veszik el (mar .. regebben balhek voltak belole), de baxogatnak miatta.
Vigyel magadbak mindent, ami egy normalis korhazi listan rajta van. A babanak is ajanlatos vinni, de adnak peljst, apolashoz szukseges dolgokat es rubakat is. Agyonmosottak, igy en a sajat ruhajat adtam a lanyomra.
A kaja pocsek, inkabb hozas be magadnak levest, konnyu eteleket.
Sokat ivyal, hogy a tejed beinduljon. Ne stresszelj, a picinek te vagy a mindene es te vagy a legjobb szamara, ami valaha is tortenik vele (kiv.amikor majd neki is lesznek gyerekei!) ;)))
Kilehet birni azt a 4-5 napot. Koncentralj arra, hogy minden nappal egyre kozelebb vagytok ahhoz, hogy haza mentek.
Ja, en vegig bogtem az egeszet, mert velem kozoltek s.csaszar utan, hogy aki nem tud szoptatni az egy sz.r anya ..
Aki pedig elcserelte a lanyomat papiron egy fel oraval kesobb szuletett kislannyal, az azota nem dolgozik ott.
2011-ben szultem, 2013.marciusaban nyertuk meg a pert a masik anyukaval kozosen.
Ket gyerekem van, iden szuletett a masodik.. Pesten, az Uzsoki kh-ban. Csodalatos volt .. Mintha szalodaba lettem volna, imadtam minden pillanatat!
U.i. Az orvosom Szolnokon Uri-Szabo volt. Orultem volna, ha a masodik is nala szuletik, de en tobbe a Hetenyibe be nem teszem a labam.
Mai napig tartom a regi dokimmal a kapcsolatot. Ha anyosekboz megyunk Szolnokra, akkor ossze szoktunk futni, mert a csalad regi jo baratja.
Mennyire friss? Én 2012 januárjában szültem.
Nekem nem volt gondom. Nem üdülni mentem, tudtam, hogy mire kell számítanom. Itt olvastam egy-két rémtörténetet és a legrosszabbakra készültem fel. Őszintén szólva pozitív élményeim vannak a csecsemős nővérekkel kapcsolatban. Velem nagyon kedvesek voltak. Császáros voltam, de a tejem szinte azonnal megindult, nem volt problémám a szoptatással.(lehet, hogy ezért voltak kedvesek?)
Igazából, ami számomra negatívum volt, az az, hogy császáros léttemre egy olyan szobába tettek amiben nem volt fürdő és el kellett sétálnom a közösbe, ami nem volt közel.
Nem találkoztam csótányokkal, nem raktak össze cigányokkal. Erre külön figyeltek, hogy ne rakjanak minket közéjük.
A babának tényleg vigyél mindent. Én nem vittem saját ruhát és megbántam. Pelust, popsikrémet, textilpelust, plédet adnak.
A kaja tényleg nem a legjobb. Nekem hiába hoztak be, nem tudtam enni.
A bent létem alatt kb 4karton vizet ittam :D Ebből kérj te is sokat :)
Nekem Erdődi volt a fogadott dokim.
Ne izgulj, nem lesz baj :)
Boldog babavárást!
Köszönöm mindenkinek! :)
Ha minden rendben van,leghamarabb hány nap múlva engednek majd ki?
Én császáros voltam.
Péntek délben műtöttek, szerdán jöttem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!