Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Háromgyerekesek, mekkora...

Háromgyerekesek, mekkora lakásban éltek?

Figyelt kérdés

Minden gyereknek külön szobája van?

Mekkora szobá(k)ban vannak?

Életkorokat is írjatok légyszi!

Csak kíváncsi vagyok meddig fogunk elférni a lakásunkban... 82m2, nappali+3 hálószoba, egy a miénk, egy dolgozó 8m2 (ezt később birtokba vehetik a gyerekek) és egy gyerekszoba 12 m2. Egykorúak lesznek, még csak úton vannak.

Köszi!

2014. júl. 8. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:

110nm kb, 5-7-9 évesek. A két fiúnak közös a szobája, a lánynak van saját, de elég pici szobák, 12 és 16 nm talán. Nálunk elég nagy a közös tér (ebédlő, nappali, de ezekből az elrendezés miatt nem lehet mást kialakítani), és szintén van egy dolgozó amit esetleg át lehet alakítani hálóvá.

Hármasikreket vártok? Az igen, gratulálok, jó egészséget.

2014. júl. 8. 12:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi, igen, 21 hetes vagyok. Tegnap a dokim javasolta hogy lássunk hozzá a babaszobához amíg még ilyen fittipaldi vagyok, ezért most agyalunk hogy legyen. Előbb-utóbb költöznünk kell, de talán pár évet még ki tudunk húzni...

Várok még további válaszokat is, köszi! :)

2014. júl. 8. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
A legnagyobb szoba legyen az övék!
2014. júl. 8. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Sulikezdésig biztosan el fogtok férni.
2014. júl. 8. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100 nm, 7-4-3 évesek. A nagyobbak (fiúk) vannak egy szobában, a kicsi külön. Tervezzük, hogy bővítünk, bár van lehetőség még egy gyerekszobára, de akkor mi a nappaliban lennénk, és én ezt annyira nem szeretném.
2014. júl. 8. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
120 nm nappali + 3 halo es a tetoter meg beepitesre var. Egyenlore 2 gyerkoc szulei vagyunk es dolgozunk a kisteson :)
2014. júl. 11. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
170 nm....11 hós, 3 éves és 4.5 évesek a gyerekek...mindnek külön szobája van, de a pici velünk alszik...a 3 éves fiam és a 4.5 éves lányom már külön van, mert a kislányom nagyon csajos -lányos kuckót szeretett volna már magának :)....13-14 nm egy szoba...
2014. júl. 16. 15:33
 8/8 iloveme válasza:
Én a legidősebb gyerek vagyok, 12 éves kb 11m2 es szobám van , anyuéké egy még kisebb szoba, de ott csak alszanak (és egyebek :3)és van egy 2éves öcsém és egy 1 éves hugom. Ők egy 13m2 es szobán osztoznak.
2014. júl. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!