Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » 6 hetes terhességet miért nem...

Mata lívia kérdése:

6 hetes terhességet miért nem mutat ki a teszt? Dokinál voltam annyit mondott több mint valószínű a terhesség de tök izgatott vagyok hogy most babám lesz-e? Vagy sem

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 09:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
jah nem csinált uh-t szerdán voltam és holnap visza megyek hogy csináljon egy hüvelyi ultrahangot hogy tudjak valamit pontosan mert ez igy nagyon szar csak egyit mondot hogy a méhszáj zárt és hogy ludtolyásnyi a méh
2014. ápr. 13. 10:11
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig kellett volna ultrahangot csinálni egy terhesség megállapításához. Tapintással egy korai terhességnél nem is csodálom, hogy nem tudott biztosat mondani.

Szerintem inkább tényleg menj másik orvoshoz.

2014. ápr. 13. 10:24
 13/25 A kérdező kommentje:
igen holnap megyek köszi a segítséget
2014. ápr. 13. 10:26
 14/25 anonim ***** válasza:
szia. nekem lúdtojásnyi méhet 7-8hetesen állapított meg kézzel. és engem sem uh-zott meg akkor de nagyon bólogatott hogy terhes vagyok. most vagyok 22hetes :) tehát 99% hogy terhes vagy. gratulálok.
2014. ápr. 13. 16:21
 15/25 A kérdező kommentje:
komolyan? hát nagyon örülnék neki :) ha terhes lenék :) és am neked is azt mondta hogy 4 hét mulva meny visza? de am én nem várom meg mindenkép el megyek holnap és meg ultra hangoztatom magam mert a teszt viszont nem mutatjah ki hogy terhes vagyok és ez zavar engem 5 teszt ből mindegyik negatív lett
2014. ápr. 13. 16:25
 16/25 anonim ***** válasza:
hát én úgy voltam hogy magánrendelésen egy keddi napon. de ott abban az sztk-ban nem csinált uh-t, nem hívott vissza hanem én kértem hogy mikor tud uh-t csinálni, köv. hétre kértem magam vissza. akkor már szívhang is volt. de ha megteheted tényleg menj el holnap, hogy a teszt mért negatív azt nem tudom.
2014. ápr. 13. 19:34
 17/25 A kérdező kommentje:
zárt méhszáj csak terhesen van?
2014. ápr. 14. 16:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem, alap esetben minden nőnek zárva van a méhszája. Menstruáció alatt van egy kicsit más helyzet, de alapvetően minden nőnek zárt a méhszája. És terhesség alatt is csak a végén kell, szüléskor, hogy kinyíljon teljesen, majd pedig kitáguljon a kismama, hogy szülni tudjon. De a terhesség nagy részében is zárt a méhszáj. De ennek is eljön az ideje. Mármint a nyílásnak. Ha valaki korábban nyílik, az fertőzés szempontjából is veszélyes, illetve koraszülés is lehet belőle.
2014. ápr. 14. 17:27
 19/25 anonim ***** válasza:
Egyébként voltál kérdező ultrahangon? Vagy mi a helyzet?:)
2014. ápr. 14. 17:34
 20/25 anonim ***** válasza:
szia engem is érdekelne hogy voltál e uh-on? 14-16os válaszoló.
2014. ápr. 14. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!