Mata lívia kérdése:
6 hetes terhességet miért nem mutat ki a teszt? Dokinál voltam annyit mondott több mint valószínű a terhesség de tök izgatott vagyok hogy most babám lesz-e? Vagy sem
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 09:16
11/25 A kérdező kommentje:
jah nem csinált uh-t szerdán voltam és holnap visza megyek hogy csináljon egy hüvelyi ultrahangot hogy tudjak valamit pontosan mert ez igy nagyon szar csak egyit mondot hogy a méhszáj zárt és hogy ludtolyásnyi a méh
2014. ápr. 13. 10:11
12/25 anonim válasza:
Hát pedig kellett volna ultrahangot csinálni egy terhesség megállapításához. Tapintással egy korai terhességnél nem is csodálom, hogy nem tudott biztosat mondani.
Szerintem inkább tényleg menj másik orvoshoz.
13/25 A kérdező kommentje:
igen holnap megyek köszi a segítséget
2014. ápr. 13. 10:26
14/25 anonim válasza:
szia. nekem lúdtojásnyi méhet 7-8hetesen állapított meg kézzel. és engem sem uh-zott meg akkor de nagyon bólogatott hogy terhes vagyok. most vagyok 22hetes :) tehát 99% hogy terhes vagy. gratulálok.
15/25 A kérdező kommentje:
komolyan? hát nagyon örülnék neki :) ha terhes lenék :) és am neked is azt mondta hogy 4 hét mulva meny visza? de am én nem várom meg mindenkép el megyek holnap és meg ultra hangoztatom magam mert a teszt viszont nem mutatjah ki hogy terhes vagyok és ez zavar engem 5 teszt ből mindegyik negatív lett
2014. ápr. 13. 16:25
16/25 anonim válasza:
hát én úgy voltam hogy magánrendelésen egy keddi napon. de ott abban az sztk-ban nem csinált uh-t, nem hívott vissza hanem én kértem hogy mikor tud uh-t csinálni, köv. hétre kértem magam vissza. akkor már szívhang is volt. de ha megteheted tényleg menj el holnap, hogy a teszt mért negatív azt nem tudom.
17/25 A kérdező kommentje:
zárt méhszáj csak terhesen van?
2014. ápr. 14. 16:55
18/25 anonim válasza:
Nem, alap esetben minden nőnek zárva van a méhszája. Menstruáció alatt van egy kicsit más helyzet, de alapvetően minden nőnek zárt a méhszája. És terhesség alatt is csak a végén kell, szüléskor, hogy kinyíljon teljesen, majd pedig kitáguljon a kismama, hogy szülni tudjon. De a terhesség nagy részében is zárt a méhszáj. De ennek is eljön az ideje. Mármint a nyílásnak. Ha valaki korábban nyílik, az fertőzés szempontjából is veszélyes, illetve koraszülés is lehet belőle.
19/25 anonim válasza:
Egyébként voltál kérdező ultrahangon? Vagy mi a helyzet?:)
20/25 anonim válasza:
szia engem is érdekelne hogy voltál e uh-on? 14-16os válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!