6 hetes terhességet miért nem mutat ki a teszt? Dokinál voltam annyit mondott több mint valószínű a terhesség de tök izgatott vagyok hogy most babám lesz-e? Vagy sem
Azért, mert lehet hogy nem vagy még 6 hetes terhes. Lehet hogy az utolsó menzeszed alapján annyi lennél, de nem akkor fogant a baba, amikor a nagy könyvben meg van írva, hanem később és nem nem mutatta ki a teszt, hanem még nem mutatta ki és az orvos sem látott még semmit, csak arra utaló jeleket, de biztosat még nem látott.
Vagy mégsem terhességről van szó.
Szerintem érdemesebb lenne 1 hét múlva tesztelni.
Azért mondom, hogy szerintem korai volt.
Nekem is az volt a méhem, plusz látott petezsákot. És mindezt 5 hetes terhesen. És a petezsák már elég egyértelmű, ugyanis az nem terhes nőknek nincs. Utána lett szikhólyag, majd pedig szívhang. Mivel a két ultrahang között sajnos voltam kórházban. Tehát először látott az orvos 5 hetesen petezsákot, majd 6 hetesen kerültem kórházba, ott láttak szikhólyagot is, majd pedig 7 hetesen szívhangot.
Ha neked még petezsákot sem láttak, akkor valószínűleg még biztos, hogy nem vagy 6 hetes terhes.
Azért, ismételd meg 1 hét múlva a tesztet.
En hallotam mar sajat nodokimtol h egyre tobb kismamanak negativ a teszt terhesegkor.van akinek 8 hetesen is negativ.
Tuti h terhes vagy plane h ludtojasnyi a mehed.3 gyerekes anyuka.
Akkor milyen ultrahangot csinált?
Hasit?
Akkor az más dolog. A terhesség elején hüvelyi ultrahanggal sokkal pontosabban és biztosabban látnak dolgokat. Akkor viszont lehet hogy ez a baj.
Ahová én jártam kórházba a terhességem alatt, ott egészen a 12. heti ultrahangig, tehát még a 12 hetes uh-t is hüvelyi ultrahanggal csinálják, pontosan azért, mert sokkal pontosabb és több mindent lehet látni.
Akkor viszont lehet hogy terhes vagy, csak hasival nem láttak még semmi mást a méhnagyobbodáson kívül. Míg hüvelyivel már láttak volna petezsákot is, esetleg szikhólyaggal. De jövő héten, ha február végi aktusból lett a baba, akkor már szerintem szívhangot is látnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!