Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Ti melyiket valasztanatok? Es...

Ti melyiket valasztanatok? Es miert?

Figyelt kérdés
[link] [link]

2014. ápr. 9. 11:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A barnának jobb színe van. Amúgy mi fenyő ágyat választottunk, azok tetszettek igazán.
2014. ápr. 9. 11:18
 2/15 anonim ***** válasza:
a barna nagyon szep :)
2014. ápr. 9. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A második sokkal jobban tetszik, de jól gondold meg, hogy nem választasz-e inkább 70X140 cm-set. Nekünk itthon 70X140-es van, nagyszülőknél csak 60X120 cm és rengeteget számít az a 10 cm, folyamatosan valamelyik rácsot rúgdalja, kilóg a keze stb. a kisebb ágyban.
2014. ápr. 9. 11:22
 4/15 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik a barna.nagyon komor meg kinézetre se túl bizalomgerjesztő
2014. ápr. 9. 11:23
 5/15 anonim ***** válasza:
szia. igazából sok különbség nincs...azaz kialakításilag. van 5000ft és a külső kinézetében van eltérés. én nagyon sokáig olyan barna-fehéret kerestem, de azt rájöttem hogy nagyon drága lenne egy babaszoba még használtan is. tehát én azt választanám ha nem csapna földhöz az az 5000ft. a másik egy teljesen egyszerű rácsos ágy. ha ennek a híve vagytok, nem a cifrázás és a csicsázásé akkor természetesen ezt. talán annyi hogy a barna-fehérből a két végén nem tud igazán kiesni semmi, mert nem rácsos. de csak ennyi.
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia,

nekünk az első típusúhoz hagyon hasonló, körben rácsos, íves végű kiságy volt, csak olyan cseresznye-calvados színben kb., mint a másik kiságy színe.

Azért praktikusabb szerintem, mert körben rácsos, bárhová állítod a helyiségben, rá tudsz látni mindenhonnan.

Nálunk a babaszoba pont olyan elrendezésű volt, hogy a nappaliból az ajtón át a lába felől láttam rá, így ha a fej- és lábvég teljesen zárt lett volna, akkor ez nem ment volna (és amikor picit éberebben aludt, lehet, hogy felriadt volna arra, ha ott csörtetek mellette)

Könnyebb a rácsvédőt is feltenni körbe, sokkal könnyebb a kiságy is maga (takarításkor különösen jó :)

Mivel nincs rajta más szín vagy mintázat, ezért sokkal több babaszobába illik.

Ami szerintem fontos, hogy 3 szinten állítható legyen- ami nekünk teljesen lényegtelen volt az az, hogy kivehető legyen a rács- a kisfiam nem átjáróháznak, ugrálásra, játszásra használta az ágyát, hanem alvásra, így nem kellett benne ki-be járkálni és éjszaka sem mászkált, hanem aludt :)

A babaszafariban mi is sokat vásároltunk, kedvesek, segítőkészek az eladók.

Matracot viszont novotex kókuszmatracot vettünk bele, a novotex márkaboltban (a SOTE II. klinikával szemben)

Szép napot.

7/15 A kérdező kommentje:
kicsi a haloszobank ezert csak a 120*60 johet szoba!szivesen vennenk nagyobbat de nem fer el(
2014. ápr. 9. 11:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha kicsi a szoba akkor lehet hogy szerencsésebb lenne az első, mert a sötét színek még jobban összenyomják a teret, a világosak pedig tágítják.
2014. ápr. 9. 11:28
 9/15 A kérdező kommentje:
kedves 6/7 valaszolo!igazad van!ugyanis ha a barnat vesszuk,akkor pont ott lesz az en fejem a kisagy zart oldalan!es nem fogom latni a babat!ha racsos lesz teljesen akkor csak kinyitom a szemem es rogton latom a csoppseget!)
2014. ápr. 9. 11:29
 10/15 anonim ***** válasza:
másodikat választanám, a csupa rács ágy nekem nagyon szomorú jellegű
2014. ápr. 9. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!