Szia,
nekünk az első típusúhoz hagyon hasonló, körben rácsos, íves végű kiságy volt, csak olyan cseresznye-calvados színben kb., mint a másik kiságy színe.
Azért praktikusabb szerintem, mert körben rácsos, bárhová állítod a helyiségben, rá tudsz látni mindenhonnan.
Nálunk a babaszoba pont olyan elrendezésű volt, hogy a nappaliból az ajtón át a lába felől láttam rá, így ha a fej- és lábvég teljesen zárt lett volna, akkor ez nem ment volna (és amikor picit éberebben aludt, lehet, hogy felriadt volna arra, ha ott csörtetek mellette)
Könnyebb a rácsvédőt is feltenni körbe, sokkal könnyebb a kiságy is maga (takarításkor különösen jó :)
Mivel nincs rajta más szín vagy mintázat, ezért sokkal több babaszobába illik.
Ami szerintem fontos, hogy 3 szinten állítható legyen- ami nekünk teljesen lényegtelen volt az az, hogy kivehető legyen a rács- a kisfiam nem átjáróháznak, ugrálásra, játszásra használta az ágyát, hanem alvásra, így nem kellett benne ki-be járkálni és éjszaka sem mászkált, hanem aludt :)
A babaszafariban mi is sokat vásároltunk, kedvesek, segítőkészek az eladók.
Matracot viszont novotex kókuszmatracot vettünk bele, a novotex márkaboltban (a SOTE II. klinikával szemben)
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!