Van itt olyan, aki a bababútorokat asztalossal csináltatta?
Tudom, hogy határ a csillagos ég, de még viszonyításai alapom sincs, ezért kérdezném, hogy kinek, mennyi lett a végösszeg? Mikből álltak? Mire figyeltél a tervezésnél?
Nekünk mindenből újat kell.
Szia! Nem tudom aktuális e még, de leirom a véleményem.
Nem asztalosnál csináltattuk, de nagyon gondolkoztam rajta, sőt azon is hogy lapszabászatba elmegyünk leszabatjuk az anyagot és mi rakjuk össze! Végül elmaradt mert kaptunk butort...
Amit szerintem vegyetek meg az a kiságy, és ebből is olyat ami átalakitható ifjúsági ággyá! Szerintem ez nagyon nagy találmány, és ugy gondolom ezt asztalos ugy nem fogja tudni megcsinálni... Vagy nem fogja megérni!
Amit lehet csináltatni az mondjuk egy sarok szekrény vagy nagy szekrény, amit nem kifejezett babaszobára kell csináltatni, hogy ne legyen az hogy 3 év után nem illik a gyerekszobába... legyen mondjuk sima fából valami kis macis mintával... legyen benne akasztós rész is.
csináltassatok valami komód szerűt, pelenkázóra nem lesz szükség mert ha átalakitható ágyat vesztek azon rajta lesz. Illetve szerintem a későbbiek folyamán nagyon hasznos lehet egy könyvespolc, amire tudsz rakni játékot, könyveket...stb. Szerintem kb ennyi.
Nézegettem mostanában a babaszoba bútorokat, és ez nekem nagyon tetszik: [link]
Szerintem ennyi pont elég... Nézelődj és ha valami tetszik nyomtasd ki és menj el egy asztaloshoz, az ötlettel , kérdezd meg kb mennyiért csinálná meg?
További minden jót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!