Hogy rendezzem el a gyerekszobát?
Sziasztok!
Nemsokára költözünk, és nyáron érkezik második gyermekünk.
Az új házban közös gyerekszoba lesz, a terv az, hogy az elejétől egy szobában lesznek a fiúk.
Viszont kérdéses, hogy hogyan lenne a legjobb elrendezni az ágyakat és a többi bútort.
Mindenképpen belső falra tenném mindkét ágyat, de az egyik belső fal (ezen van az ajtó is) közelebb van a fürdőszobához, nem tudom, hogy a kicsit, vagy a nagyot zavarnák-e kevésbé az esetleges zajok.
Hová tegyem pl. a pelenkázót szerintetek, hogy a nagy ne ébredjen fel? Meg a szoptatós fotelt, valami kis villannyal.
Akinél szintén közös gyerekszoba van: megszokta a nagy hamar?
Vagy tegyem az első időkre inkább a nappaliba a kicsit? A hálószobánk nagyon pici, oda nem fér be a bababútor :(
Köszönöm előre is a segítséget!
Köszönöm a válaszokat!
Sajna a nagy is elég érzékeny a zajokra, bár elég random, a szilveszteri tűzijáték nem zavarta, de a centrifugára volt, hogy felébredt...
Szerintetek találjak ki valami térelválasztó megoldást éjszakára, vagy felesleges? :)
Túlaggódom ezt az egészet? :D
Sztem túlaggódod. A nagylányom szörnyen rossz alvó volt. 4 éves volt, amikor megszületett a huga. Egy szobában vannak.
A két ágy egy falon van és úgy fekszenek, hogy fejjel egymás felé fordulva. A nagy meg sem rezzen, amikor a kicsi elkezd üvölteni! Sose gondoltam volna :) A pelenkázó meg merőlegesen van a kicsi ágyára, a másik falon.
Nyugodtan tedd őket egy szobába, főleg, ha úgyis közös szobájuk lesz! Könnyen lehet, hogy pár hónap/év múlva sokkal nehezebb dolgod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!