Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Kislánynak gyerekszobát mivel...

Baranka kérdése:

Kislánynak gyerekszobát mivel dekorálnád ki illetve díszítenéd fel?

Figyelt kérdés
Ami csajos,egyszerű és gyors is.

2013. júl. 26. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk augusztusban jön a kislányunk, és egyszerű, kreatív-hobbi boltban néztem körül... Itt lehet kapni kész betűket is, a nevét kirakjuk majd belőle az ajtóra. Vettem dekorpillangókat, ezeket a függönyre rakom majd fel, illetve a baldachinjára lesz felpatentolva pár darab. Vettem egy halovány rózsaszín lampiont, illetve sima, mezei rizspapírból állólámpát, ez lesz a világítás. A falra szárított fűzfaágat rögzítek majd, és erre kötök fel szalagokat, lepkéket, virágokat. A falak egyszerűen fehérek lesznek. A netről nyomtatok ki szép képeket, és azok lesznek bekeretezve.

Szerintem, ez elég egyszerű, csajos, viszont annak függvényében, hogy mennyire szeretnél elmerülni a részletekben, ahhoz mérten időigényes. Igényel némi kreativitást, és kézügyességet, de szerintem, mezei halandó simán kivitelezi.

2013. júl. 26. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
dekormatrica.... nálunk az van, gyorsan végeztünk vele.lehet kapni rengeteg féle mintát,nagyokat, kicsiket, színeset, egyszínűt, olyan képet, amit több részletből kell kirakni, szóval hatalmas a választék, egyszerű, és ha meguntátok egyszerűen leszeditek és semmi baja a falnak.
2013. júl. 26. 20:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fiú lesz, de kislánynak is így diszítenék, csak más figurákkal. Én filcanyagot vettem egy rakattal, és abból lesznek kivágva figurák (fa, maci, süni, alma, napocska, gomba stb..., kislánynál az állatok mellett még lenne sok virág, pillangó, katica és ilyen lányos motívumok), a neve, és ami még eszünkbe jut stb. Nekem nulla kézügyességem van, így a húgom fogja csinálni, ő nagyon oda meg vissza van, hogy baba lesz, és így legalább lefoglalja magát valamivel a szünidőben. :-)
2013. júl. 26. 21:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

1. [link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

Nekem ezek nagyon tetszenek! A pillangók nagyon jól néznek ki fel lehet tenni a falra, szekrényre vagy felfüggeszteni a lámpára. Csak vigyázni kell a falra, a gyurmaragasztó nem tudom leszedi-e a festéket. A pillangóknál csak megrajzolod a formát és kivágod, majd félbehajtod. Mint a "terítőnél" amit papírból csinálunk, összehajtjuk és mintákat vágunk, itt is lehet. Viszont hajtogatni is lehet lepkét, linkelhetek ha kell, de ha rákeresel a neten sokat fogsz találni és nem is nehéz. Az egyik virágnál két réteg és a felsőnek csak az egyik fele van leragasztva a másik felhajtva ezt lehet variálni is. A képeslapos (?) pedig szintén falon vagy szekrény esetleg ablak. Szerintem itt csak egymásra van ragasztva, de lehet csinálni úgymond 3d-set is. Lehet kapni, nem tudom, hogy hívják, de ilyen szallag aminek ragasztós midkét fele és ilyen szivacsféleség. A rétegek közé ragasztod és így kidomborodik. Remélem tetszik és érthetően fogalmaztam! Nem tudom mennyire vagy kézműves kedvedben, de van még pár amit hajtogatni, ragasztani kell és kicsit több a macera, de nagyon szép. Ha érdekel belinkelem, de te is rákereshetsz origami virág, pillangó... minden van. :)

2013. júl. 26. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Még mindig én vagyok, nekem ez is tetszik.

2013. júl. 26. 21:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötleteket adtatok! Köszönöm Nektek!!!! Ment a zöld kéz mindenkinek! Várom még a válaszokat!
2013. júl. 26. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekünk babarózsaszín a szoba !

Az ágyikó felé felírtam kivágtam színes dekor gumiból ( lila ) , hogy Míra ! + vettem neki nem tudom már melyik boltba de ilyen matricát azt hiszem a Kikbe ! [link] ilyesmit

2013. júl. 26. 21:40
 8/12 Disi ***** válasza:
Mi csak egyéves kora után költöztettük külön szobába, akkor volt ablakcsere, festés. Örülök hogy igy alakult, mert ezután derült csak ki hogy mi az igazi kedvenc: Micimackó :). Olyan másfél éves kora körül találtam elfogadható áron olyan dekormatricát amit szépen le lehet vissza szedni a falról úgy hogy nem hagy nyomot. Addig nálunk is pillangók voltak dekoráció gyanánt, sárgadinnye színű a fal, sárga a függöny is fehér margarétákkal. Vettünk egy szőnyeget is ami szintén sárga és virágmintás. Nagyon szerettem volna lila szobát, de az sötét szinű vagy fehér bútorokkal lett volna jó. Végül ezt a gyerekheverőjén éltem ki, már azon alszik, az gyönyörű halványlila virágos-indás mintával :)
2013. júl. 26. 21:54
 9/12 erdeklodo :) válasza:
[link] ezek a pillangók szinesebbé és vidámabbá teszik a szobát..legalább is nekem nagyon tetszik
2013. aug. 5. 17:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Én rajzoltam neki állatokat pasztellal, képkeretbe nyomtam és ment a falra. Van bagoly, zsiráf, süni, nyuszi ikrek, elefánt, krokodil, majom és egy kukac (személyes kedvenc:)).
2013. aug. 7. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!