Kislánynak gyerekszobát mivel dekorálnád ki illetve díszítenéd fel?
Nálunk augusztusban jön a kislányunk, és egyszerű, kreatív-hobbi boltban néztem körül... Itt lehet kapni kész betűket is, a nevét kirakjuk majd belőle az ajtóra. Vettem dekorpillangókat, ezeket a függönyre rakom majd fel, illetve a baldachinjára lesz felpatentolva pár darab. Vettem egy halovány rózsaszín lampiont, illetve sima, mezei rizspapírból állólámpát, ez lesz a világítás. A falra szárított fűzfaágat rögzítek majd, és erre kötök fel szalagokat, lepkéket, virágokat. A falak egyszerűen fehérek lesznek. A netről nyomtatok ki szép képeket, és azok lesznek bekeretezve.
Szerintem, ez elég egyszerű, csajos, viszont annak függvényében, hogy mennyire szeretnél elmerülni a részletekben, ahhoz mérten időigényes. Igényel némi kreativitást, és kézügyességet, de szerintem, mezei halandó simán kivitelezi.
1. [link]
2.
3.
4.
Nekem ezek nagyon tetszenek! A pillangók nagyon jól néznek ki fel lehet tenni a falra, szekrényre vagy felfüggeszteni a lámpára. Csak vigyázni kell a falra, a gyurmaragasztó nem tudom leszedi-e a festéket. A pillangóknál csak megrajzolod a formát és kivágod, majd félbehajtod. Mint a "terítőnél" amit papírból csinálunk, összehajtjuk és mintákat vágunk, itt is lehet. Viszont hajtogatni is lehet lepkét, linkelhetek ha kell, de ha rákeresel a neten sokat fogsz találni és nem is nehéz. Az egyik virágnál két réteg és a felsőnek csak az egyik fele van leragasztva a másik felhajtva ezt lehet variálni is. A képeslapos (?) pedig szintén falon vagy szekrény esetleg ablak. Szerintem itt csak egymásra van ragasztva, de lehet csinálni úgymond 3d-set is. Lehet kapni, nem tudom, hogy hívják, de ilyen szallag aminek ragasztós midkét fele és ilyen szivacsféleség. A rétegek közé ragasztod és így kidomborodik. Remélem tetszik és érthetően fogalmaztam! Nem tudom mennyire vagy kézműves kedvedben, de van még pár amit hajtogatni, ragasztani kell és kicsit több a macera, de nagyon szép. Ha érdekel belinkelem, de te is rákereshetsz origami virág, pillangó... minden van. :)
Nekünk babarózsaszín a szoba !
Az ágyikó felé felírtam kivágtam színes dekor gumiból ( lila ) , hogy Míra ! + vettem neki nem tudom már melyik boltba de ilyen matricát azt hiszem a Kikbe ! [link] ilyesmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!