Milyen matracotok van?
azt olvastam a kókusz csak divat, de túl kemény, a legtöbb babának kényelmetlen....
ha csak sima, kemény szivacsot vennék, arra húznék vízhatlan bevonatot és arra valami huzatot, az is jó, nem?
van valakinek sima szivacsa?
Vízhatlan bevonatot ne húzz rá, szerintem teljesen felesleges egy újszülöttnek.
Én először sima szivacsot vettem, és tettem rá gumilepedőt. Na, attól jól bepenészedett a matrac. Még mielőtt a babám megszületett volna. :)
Szóval vettünk új matracot (sima szivacs), de a kisfiam folyton izzadt. 8 hónapos koráig próbálgattam, hogy mi lehet, kevés ruha, kis takaró, egy réteg, két réteg, mindent amit el lehet képzelni. Aztán olvastam arról, hogy a kókuszmatrac milyen jól szellőzik. Elrohantam és vettem egyet. :) A kisfiam többé nem izzadt. :) Viszont nem is volt a legkényelmesebb neki, bár a kiságyat is utálta, így 11 hónaposan rendes ágyat kapott. Abban megint szivacs volt és a kisfiam megint izzadt, de szépen lassan kinőtte.
Erdekes. Mind a ket lanyom kokuszmatracon alszik vilagrajotte ota, mint ahogy mi is.
Elunk meg es koszi kerdesed, egesz jo rajta aludni.
nem vagyok képben, azért kérdezem, nem kell ironizálni... -.-
ezt olvastam, azért kérdem. Oké, akkor a vízhatlant kihagyjuk, kössz a tippet! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!