Galériás ágy jól kihasználható? érdemes venni?
5,5 éves most a kisfiam, még nem használja alvásra. Igazából nem bánom még, mert tényleg csak azért vettük meg, mert sokkal olcsóbb volt épp, s nem akartuk kihagyni. De remélem, hogy mire iskolás lesz, fent alszik, így nagyobb hely lesz a szobájában. Viszont addig is remek hely a játékra, nagyon szereti. 120 kg-ig jó, elég széles is, szerintem 15-16 éves korig jó.
Nekünk ilyen van: [link]
Én 3 évesen kaptam ilyet, anyukámmal csináltuk ketten. Nagy barkácsember, lerajzolta, én kiszíneztem, hogy ilyet akarok, levágtuk, összecsavaroztuk, és 13 lehettem, mikor kinőttem a színeit. Súlyra bőven bírt volna.
Betegen akkor aludtam ott, amikor éjszaka nem kellett felkelni se lázat mérni, se gyógyszerezni, se nem volt hányós dolog a képben. OLyankor nagyon rossz, tapasztalat. Eleinte lehetett alatta játszani, később ott volt olvasó kuckóm, tanuló hely. Remek megoldás, de félfelnőtt-felnőttnek, aki az ágyat már nem csak alvásra használja, nos arra alkalmatlan. Egyrészt végtelenül ijesztő, másrészt halál kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!