Makacs penészt mivel tudom eltüntetni?
Figyelt kérdés
Eltoltuk az egyik szekrényt a gyerekszobában és találtam mögötte 2 db lb. nagyujjkörömnyi (fekete )penészfoltot. Több penészölőt is kipróbáltam rá, de egyik sem hozta le!2013. okt. 24. 18:42
11/13 Vazzelin válasza:
Én a teafaolajat használom.500ft környékén kapható a drogériákban.Fél liter vízhez 6-10 cseppet adok és úgy fújom le a területet vele.Ez azért jobb mint a penészölők mert nincs rossz illata, nem fakítja ki a falat (ha szines) és bútorra ill. ágy szövetére is lehet fújni és kellemes illata van.
12/13 anonim válasza:
hypóval szedtem le. A szavó ugyanolyan büdös, semmivel sem jobb, ellenben jó drága.
13/13 Vazzelin válasza:
Igen a penész az durva.Falon a domestos és víz fele-fele arányú keveréke eltünteti bár a falfestéket halványítja.A drogériákban lehet kapni teafaolajat.Fél liter vízhez 10 csepp és az is hatásos.Előnye, hogy nem fakít és bútorra, ruhára, ágyra is lehet fújni ezt a keveréket.Jó illata van és nem fakítja a színeket és nem károsít semmit a TEAFAOLAJ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!