Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Szerintetek a 2 eves kislanyom...

Szerintetek a 2 eves kislanyomnak mekkora agyat kell venni? 140 centisset vagy 160 centislegyen?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi állíthatót vettünk. 100, 140, és 180 cm-re lehet beállítani.

De ha fixet vennék, akkor inkább a nagyobbat venném, hogy ne kelljen sürün cserélgetni.

2013. szept. 11. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

"2 eves kislanyomnak mekkora agyat kell venni?"

:)

2013. szept. 11. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha elfér, akkor a nagyobbat. Én mondjuk sosem értettem minek gyerek méretű ágy (a rácsos ágyat kivéve), mert egy 210 centi hosszú ágyon is vígan elalszik a 2 éves és akkor csak akkor kell cserélni, ha franciaágyra lesz szüksége.
2013. szept. 11. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Anyának kellett volna nagyobbat hogy értse a humort, és ne pontozzon.
2013. szept. 11. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is a 160 centiset javaslom. A lányomnak állítható az ágya. 160 a legkisebb. Ezen még éppen mellé tudok feküdni, ha épp szükség van rá. De kényelmetlen. Szóval a kisebb még rosszabb. Mi másfél évig használtuk most ebben a méretben, most 2,5 éves, most fogjuk hétvégén kinyitni teljesen. De nem miatta, miattam. Mostanában beteg volt, olyankor szereti, ha néha mellé bújok este.
2013. szept. 12. 06:55
 6/9 anonim válasza:
43%

Agyat? :OOO

WHAT THE FUCK?

2013. szept. 14. 21:22
 7/9 anonim válasza:
A szerv kereskedelmet nem büntetik? :o
2013. szept. 15. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát mi úgy jártunk hogy meglepetés babånk lett ezért beköltöztettük a vendégszobába, oda vettünk egy kiságyat. Így volt másfél évig. Ebben a vendégszobában már volt egy teljesen uj franciaágy 200*160 -as.a gyerek egyszerűen nem volt már hajlandó a kiságyban aludni. Probábol åtköltöztettem a franciaágyra. Hát nagyon imádja ,mellè is tudok feküdni és cserélgetni sem kell késöbb ha kinőné. Ezzel csak azt akarom mondani hogy inkább a lehető legnagyobbat vedd ami csak befér, szerintem az lennne a baj ha kicsi lenne.
2013. szept. 16. 08:47
 9/9 anonim válasza:
39%

Ékezet fail. A lustaság megint győzedelmeskedett az ész felett.

Amúgy a kérdésre válaszolva: szerintem vedd meg a nagyobbat, az tovább kiszolgál majd, nem kell olyan hamar lecserélni.

2013. szept. 18. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!