Mi a legfontosabb dolgok, amiket érdemes megvenni mielőtt megszületik a gyermekem?
A cumikat, üvegeket forró vízben is ki lehet főzni. nem kell külön spéci gépeket venni, ezzel már spóroltál is. Nekem merev falú pelenkázóm volt, amit a kiságyra lehet tenni. Egy komódot vettem a baba ruháinak, persze ez később pici lesz:)
Ami fontos: kiságy, pelenka, a gyógyszertári ápoló szerek, textilpelenkák, esetleg egy mellszívó, popsitörlő, babaruhák, babakocsi, orrszívó, orvos által felírt lázcsillapító kúp, gézlap, fürdető kád. Most hirtelen ennyi.
Mi sem vettünk semmi feleslegeset.
Kiságy, lepedő, még párna és paplanja és rácsvédő sem volt (ill. ez volt, mert kaptuk, de huzatot nem vettünk rá), ugyanis hálózsákkal takarózott, párna meg pici korban még nem kellett neki, ha fázott,a hálózsákra rátettem még egy puha plédet. Kiskád, kifogó, babakocsi, piperekészlet (lázmérő, fésű, olló). Orrszívó, lázmérő, ruhák: harisnya, rugi, hálózsák, overál, zokni, body, pulcsi, kis sapik. Cumisüveg, 1 cumi, textilplelus, pelenkázólap, popsikrém, popsitörlő, pelus, eldobható pelenkázóalátét, alkohol, sebhintőpor, steril géz és vatta, meg babaolaj. Később kapott ilyesmiket, hogy zenélő forgó, éjszakai világító-zenélő, szundikendő, pihenőszék...
Itt egész jól le van írva, hogy mit célszerű beszerezni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!