Mivel én egyedülálló fiatal anyuka vagyok (19) a védőnőnek ki kell jönni hogy "felmérje a terepet" meg e van minden. Mi mindent kér, vgyis milyen feltételek vannak a baba haza viteléhez?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok hogy ruhák,cumisüveg,kiságy,stb.2013. aug. 5. 09:26
11/15 anonim válasza:
Hozzánk nemjött ki...születése után is csak 1x, vizsgálat céljából ( súly,hossz,papírokat intézni )..,
ÉS már ment is.Nem nézett szét,semmi
12/15 A kérdező kommentje:
igazából nekem titkolt terhességem volt, szó szerint senki nem tudott róla, csak amikor sikítottam a fájdalmaktól akkor könyörögtem anyunak hogy hívjon fuvart vagy mentőt mert menni kell a kórházba szülni, az első sokkból felocsúdva sikerült bemenni és mivel nekem nem volt se kiskönyv se stb a kórház értesítette a falu védő nőjét aki kijött nem tudom miket nézett mert még nem voltunk akkor otthon de nemvolt probléma
2013. okt. 20. 23:06
13/15 anonim válasza:
Nagyon okos vagy, gratulálok... :(((
14/15 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy anyukád hogy nem vette észre? Oké, hogy nem számított rá, de azért egy szülő aki figyel a gyerekére...Nekem már 4 hónapos terhesen rákérdeznek vadidegenek, van aki az arcomról észrevette...
15/15 anonim válasza:
Hu...de bátor vagy...azert van egy pár kötelező vizsgálat ami jó ha megvan...s igy anyasagit se kaptál gondolom..akkor szegény anyud kb egy het alatt szerezhetett mindent be amig kórházban voltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!