Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Mivel én egyedülálló fiatal...

Mivel én egyedülálló fiatal anyuka vagyok (19) a védőnőnek ki kell jönni hogy "felmérje a terepet" meg e van minden. Mi mindent kér, vgyis milyen feltételek vannak a baba haza viteléhez?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok hogy ruhák,cumisüveg,kiságy,stb.

2013. aug. 5. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hozzánk nemjött ki...születése után is csak 1x, vizsgálat céljából ( súly,hossz,papírokat intézni )..,

ÉS már ment is.Nem nézett szét,semmi

2013. aug. 19. 16:44
 12/15 A kérdező kommentje:
igazából nekem titkolt terhességem volt, szó szerint senki nem tudott róla, csak amikor sikítottam a fájdalmaktól akkor könyörögtem anyunak hogy hívjon fuvart vagy mentőt mert menni kell a kórházba szülni, az első sokkból felocsúdva sikerült bemenni és mivel nekem nem volt se kiskönyv se stb a kórház értesítette a falu védő nőjét aki kijött nem tudom miket nézett mert még nem voltunk akkor otthon de nemvolt probléma
2013. okt. 20. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon okos vagy, gratulálok... :(((
2013. okt. 21. 07:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy anyukád hogy nem vette észre? Oké, hogy nem számított rá, de azért egy szülő aki figyel a gyerekére...Nekem már 4 hónapos terhesen rákérdeznek vadidegenek, van aki az arcomról észrevette...
2013. nov. 3. 18:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Hu...de bátor vagy...azert van egy pár kötelező vizsgálat ami jó ha megvan...s igy anyasagit se kaptál gondolom..akkor szegény anyud kb egy het alatt szerezhetett mindent be amig kórházban voltál...
2014. nov. 26. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!