Érdemes-e emeletes ágyat venni?
Tudtommal az emeletes ágyat szét lehet szedni két sima ágyá.
Szóval szerintem tökéletese.
Nem mindegyik emeletes ágyat lehet szétszedni szerintem. Úgy láttam, teljesen egyben vannak. Ráadásul leesésgátlósat kell venni, mert a másfél éves kisfiamnak semekkora ágy nem elég, bárhonnan képes legurulni.
Tisztában vagyok vele, hogy néhány év múlva úgyis másfajta ágyat kell majd vennem nekik. De gondolom az iskolakezdésig ki tudjuk húzni így.
Szerintem még egy pl. háromévesnek sem megfelelő az emeletes ágy. Veszélyes.
Szerintem az a jó, ha ketten lehetnek egy szobában. Gyerekkorban. Az nyilván egyéni, hogy mikor akarnak majd saját szobát.
A dolgozószobában nem férne el egymás mellett a két ágy?
Egyforma méretű kicsi szobákról van szó. Nem fér el két ágy egymás mellett. 120 négyzetméteres a házunk, de sajnos az elrendezése nem túl jó. Ez a két kicsi szoba van, meg a nappali, meg a háló. Nincs máshol hely gyerekszobának.
A kisfiam alul aludna az emeletes ágyban, ahol szintén van leesésgátló. A kicsi meg egy darabig úgyis a rácsosban. Mire a kicsi kinövi a rácsost, addigra már bőven óvodás korú lesz a fiam, így már aludhat az ágy felső emeletén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!