Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Parnat szeretnek kisfiamnak,...

Parnat szeretnek kisfiamnak, na de mikortol erdemes?

Figyelt kérdés

14 honapos mult a kisfiam es eddig hason alvo volt. De mostmar oldalt alszik. Ha csak magambol indulok ki nekem nem kenyelmes parna nelkul oldalt aludni.Ettol fuggetlenul lehet neki igen, de ki szeretnem probalni hatha jobban, es kenyelmesebben aludna.

Lehet mar neki parnat tenni a feje ala? Milyen parnat erdemes venni? Koszonom a valaszokat.

2013. máj. 21. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Lányom 10 hónapos korától köztünk alszik.

Nagy toll pàrna van a feje alatt.

Nem szeretem ezeket az ilyen olyan töltettel tömött párnákat, ezért ő is toll párnát, meg az én gyerek kori toll paplanomat kapta meg.

2013. máj. 21. 10:01
 2/6 anonim válasza:

Szia! Nekem már nagyok a gyerekeim... Engem sajnos sokszor műtöttek a gerincem miatt /baleset.

Oldalt alszom mióta az eszemet tudom és mióta Dormeó párnám van,azóta sokkal jobb./Anatómiailag ez a legjobb, rokonoknak is ilyet ajándékoztunk és mindenki dicséri.

Annak idején,amikor még lány voltam megesketett a gyógytornász:

Sose használjak nagy párnát se magamnak se a leendő gyerekeimnek, sose "jártassam" a babáimat,míg maguktól el nem indulnak és sose hordjam kenguruba,míg nem tudják megtartani magukat.

Betartottam mindet:) A gyerekeim is csak kispárnát használnak, Dormeo /emlékező szivacs vagy mifene/ :)

2013. máj. 21. 18:35
 3/6 anonim válasza:

..még valami..azért sem használnék tollpárnát,mert az allergiát okozhat, nem lehet rendesen mosni,tisztítani. Gondolj bele,mennyi poratka lehet benne egy idő után, megjegyzem a párom tollkabátját 30C-on gyapjúmosással kimosom:)

Kérdezd meg a gyerekorvost :)

2013. máj. 21. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Mindenkepp ki szeretnem hogy probalja aztan majd meglatjuk be valik e neki, vagy szeretni fogja e.
2013. máj. 22. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 22 hónapos. Nagy tollpárnán alszik, mint gyerekek milliói évszázadok óta. Nem allergiás. Nem csak a tollra, semmire, mert nem zárom el hermetikusan mindentől. Ez a poratka téma is mostanában őrület, mióta minden második gyereket tápoznak újszülött kortól, meg adják a sok műtejet, meg tej italport, pépeket, meg hasonló szemeteket...

A legjobb barátnőm fogorvos, és megesketett, hogy már csecsemő korban teszünk a feje alá egy ici-pici párnát, mert az állkapocs fejlődése szempontjából (és a későbbi fogállás miatt) nagyon fontos, hogy támasz legyen a fej alatt.

Szerintem nyugodtan fektesd nem túl magas, de nagy párnára, ahol kényelmesen feküdhet hason-háton és oldalt is!

2013. jún. 14. 08:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia. Nagyon koszi a valaszod. Hat vettem neki normalis parnat, mert neztem babaparnat, de azok nagyon vekonyak voltak. Szoval vettem neki egy normalisat, beraktam a kisagyba es nem mert rafekudni, csak nezte hogy ez most mi :) nagyon edes volt :) vegul kivettem es parna nelkul elaludt. Nem tudom mikor fogja kerni, vagy megszeretni.
2013. jún. 14. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!