Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Vennétek gyerekszobába ilyen...

Vennétek gyerekszobába ilyen parkettát?

Figyelt kérdés
[link]

2012. márc. 1. 11:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
vitatkoznék a parkettás dologgal: a mostani (megfizethető árú) laminált padlók nem fogják még 10 évig se bírni. egyik szobánkban egyszer kilöccsent valamilyen ital, nem vettük egyből észre és azóta is púpos
2012. márc. 1. 11:49
 12/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Minőségileg prémium kategóriás parketta, természetesen nem kopik, nem kézzel festett, csak ilyen hatású és mivel gyerekszobába való, duplán szigetelt is.

Parketta kereskedéssel foglalkozó rokonunk van, így a ki kell majd cserélni dolog sem nagyon zavar. Egyébként alsó tagozat végéig szerintem még viselhető és nem gondolom rosszabb ötletnek, mint a rózsaszín falat vagy a macis tapétát, függönyt.

Giccsesnek én nem mondanám, inkább bohémnak és különlegesnek, persze nem mindegy milyen a berendezés hozzá. Nálunk juhar bútorok vannak és nagyon halvány sárgás fal.

Nah, de izlések és pofonok, engem pl a Micimackós falimatricáktól ver ki a víz :) Ezért is tettem fel a kérdést, kiváncsi voltam, hogy személytelenül mi a vélemény róla.

2012. márc. 1. 12:13
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekem teljes szobába sok lenne, de sima padlóval variálva letenném. Olyan szőnyegszerűen, a szoba egy részébe. :)
2012. márc. 1. 12:14
 14/25 anonim ***** válasza:
11:49-es valaszadonak teljesen igaza van. Sajnos nallunk is 12 eve lett leteve laminalt padlo es most fogjuk felszedni nyaron es ujat tenni mert sajnos az allapota nagyon gaz. Pedig vigyaztunk ra. Egy kisfiam van aki 2 eves tehat meg azt sem mondhatom, hogy a gyereksereg tette tonkere a rohangalassal meg jatektologatassal... En a kep alapjan inkabb laminlat padlonak nezem mint parkettanak. De bocsi ha tevedek. Szoval cserelni biztosan fogod 10-11 ev mulva. Nekem annyira nem tetszik, tul szines.
2012. márc. 1. 12:15
 15/25 anonim ***** válasza:
12:15-os vagyok, bocsi most latom, hogy irtad, hogy parketta. Szoval tevedtem.
2012. márc. 1. 12:17
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem alapvetően tetszik, de két bajom lenne vele:

Nem tudok egy szőnyeget rátenni, mert akkor a minta már nem érvényesül. A szőnyeget meg nem hagynám el, mégiscsak melegebb, ha azon játszik a gyerek.

Ha rossz a minősége, elkezd kopni a gyakrabban járt részeken, akkor az nagyon csúnya.

2012. márc. 1. 13:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem! Lehet hogy eleinte tetszene, de hamar megunnád, zavaró, nekem legalább is, meg ha nő a törpe majd lecserélteted?!
2012. márc. 1. 13:52
 18/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is az egyszerűség híve vagyok,és egy idő után biztos idegesítene ez az "összevisszaság"!

2012. márc. 1. 14:32
 19/25 anonim ***** válasza:

Maximum akkor, ha minden, de tényleg minden más egyszínű és nem lenne rajta szőnyeg sem.

De inkább nem.

2012. márc. 2. 08:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Mi is ilyet akartunk-3 éves múlt a gyerkőc-de rájöttünk,hogy pár év múlva ez már olyan "csiri-csáré" lesz.Tetszett még a kalózos is,de az meg még nem neki való.Így nagyon jó minőségűt,nem olcsót,de simát vettünk.Megjegyzem,ez sem olcsó...
2012. márc. 2. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!