Vennétek gyerekszobába ilyen parkettát?
Köszi a válaszokat! :)
Minőségileg prémium kategóriás parketta, természetesen nem kopik, nem kézzel festett, csak ilyen hatású és mivel gyerekszobába való, duplán szigetelt is.
Parketta kereskedéssel foglalkozó rokonunk van, így a ki kell majd cserélni dolog sem nagyon zavar. Egyébként alsó tagozat végéig szerintem még viselhető és nem gondolom rosszabb ötletnek, mint a rózsaszín falat vagy a macis tapétát, függönyt.
Giccsesnek én nem mondanám, inkább bohémnak és különlegesnek, persze nem mindegy milyen a berendezés hozzá. Nálunk juhar bútorok vannak és nagyon halvány sárgás fal.
Nah, de izlések és pofonok, engem pl a Micimackós falimatricáktól ver ki a víz :) Ezért is tettem fel a kérdést, kiváncsi voltam, hogy személytelenül mi a vélemény róla.
Nekem alapvetően tetszik, de két bajom lenne vele:
Nem tudok egy szőnyeget rátenni, mert akkor a minta már nem érvényesül. A szőnyeget meg nem hagynám el, mégiscsak melegebb, ha azon játszik a gyerek.
Ha rossz a minősége, elkezd kopni a gyakrabban járt részeken, akkor az nagyon csúnya.
Szia!
Én is az egyszerűség híve vagyok,és egy idő után biztos idegesítene ez az "összevisszaság"!
Maximum akkor, ha minden, de tényleg minden más egyszínű és nem lenne rajta szőnyeg sem.
De inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!