Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » A Joie utazóágy mennyivel...

A Joie utazóágy mennyivel jobb, mint a Lionelo vagy a KinderKraft?

Figyelt kérdés

Állandó használatra lenne kókuszmatraccal, mert a 8 hós lányom a kiságyban állandóan a fejét veri. Van rácsvédője, de rácsvédővel és anélkül is attól parázom, hogy kiesik a kiságyból.

Napközben is csak aludni tenném bele őt. Ennél is félek, hogy kiesik belőle vagy felborul vele, de ezt az ágyam mellé tenném (körülpárnáznám), hogyha felébred azonnal felkelthessen engem.

A Joie-ról olvastam, hogy erős a szerkezete, de kg-ban a KinderKraft is ugyanott van. Lionelo járókánk van, de az elég masszív. Az utazóágyuk is olyan?

nov. 11. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmivel sem jobb, vedd bátran az olcsóbbat.
nov. 11. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Mar miert esne ki a kisagybol egy 8 honapos? 😬
nov. 11. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Mert a nővére 10 hós koràtól rendszeresen a járóka pereméig màszott és nagyon sok olyat olvastam, hogy simàn kiestek 1 év körüli kicsik a kiságyból.
nov. 11. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!