IKEA kura emeletes ágy elbír felnőttet is, mennyire strapabíró?
Amíg megszokja a kicsi a helyet, fent aludnék kezdetben, míg nem ébred már sűrűn.
Akinek volt ilyen, elég strapabíró?
Azt tudni érdemes, hogy a földre tett matrac könnyen bepenészedik.
A kura ágyat sokkal célszerűbb (kisgyerekkel) úgy használni, hogy "meghekkeljük" és az alsó lécekbe fúrjuk az ágyrácsot - így a matrac tud lélegezni.
Mi például így használjuk, és mellette egy ilyen matracon aludtunk (felváltva a férjemmel) ha kellett. 11 hónaposan költözött így aKura ágyba és most 4,5 éves. Már csak a lefekvésnél használjuk, meg ha beteg. Amíg el nem alszik, ezen fekszem mellette, illetve ha beteg és nyűgös, akkor ezen alszunk bent nála.
Szerintem felesleges a szülőnek felköltöznie az emeletre, mert onnan sokkal nehezebb észrevétlenül lejönni.
De persze, mindenki azt csinál amit szeretne.
Egyébként a kérdésre válaszolva, elbír. De én meggondolnám ezt a megoldást.
Így van, ennek az a lényege, hogy ez egy megfordítható ágy… nagyon jól variálható.
1# Nagyon szépen köszönöm a válaszod! ☺️
4 hehe, pontosan ilyen matracot használunk mi is e célra… :))
Egyébként muszáj az emeleten aludnom, ugyanis nincs hely a szobájába mellette, nem tudom letenni melle a matracot. Eddig a mi szobánkvan voltunk az tágasabb sokkal.
A matrac amit nálunk használtunk eddig nem penészedett be, mondjuk gyakran rakosgattuk eddig, az igaz. Köszi a tippet és a figyelmeztetést, figyelni fogom! Alatta szőnyeg lesz talán az is segít kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!