Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Melyik matrac vált be nálatok...

Melyik matrac vált be nálatok a kisbabával? Kókusz, memory?

Figyelt kérdés
Milyen vastagot érdemes venni?

szept. 27. 11:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekünk kókuszmatrac volt a kiságyban, kiszolgálta mindkét gyerekemet. Igazából ahová mentünk megvenni az ágyat, ott ezt ajánlották bele, de nem is bántuk meg, mindkét gyerekünk nagyon jókat aludt rajta. Hogy milyen vastag volt, arra viszont sajnos nem emlékszem, talán 9-10 cm.
szept. 27. 11:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt minden: kókusz, szivacs, habszivacs, kevert. Én nem cettem észre semmi különbséget. Ugyanúgy aludt mindegyiken.
szept. 27. 11:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kókusz van, de gondolkodom rajta, hogy lecseréljem (10 hónapos). A nagy ágyban jobban alszik, ahol rendes matrac van, lehet kipróbálnám, hátha azon jobban alszik...
szept. 27. 12:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ikeás szivacs, mert az ággyal együtt volt szettben.

Semmi gond nem volt, a babafészekben valami kókuszrost lap volt egyébként, de főleg rajtam vagy a mi ágyunkban aludt...

szept. 27. 13:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Sima kokusszal kezdtuk, ereztem en hogy annyira nem lesz jo, mert rohadt kemeny es en nem szeretem az ilyen kemeny matracokat. Magambol indultam ki, gondoltam lehet a gyerek se :D

Igy is lett, uvoltott a kisagyban. Amint lecsereltuk hideghabra, aludt benne mint a bunda. Egyebkent a hideghab is teljesen jo, mert ugyan puhabb, de nem supped bele.

Durva hogy neha tenyleg ilyeneken is mulik az, hogy a baba szereti-e az agyat vagy sem.

szept. 27. 14:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A kókusz nekünk nem vált be. Talán csak kifogtunk egy selejtet, mert dohos volt.

Mindenesetre utána vettünk habszivacsot, az tapintásra is kényelmesebb volt, mint a kókusz.

Meg ugye a kókuszmartacnál nem ajánlott a matracvédő, mert nem szellőzik. Nekem meg baromira nem szimpi, hogy bukástól elkezdve mindent beszívjon. (Elvileg zuhannyal lemosható, hát az ígéretekkel ellentétben rendesen odab***ott a szerzetének)

szept. 27. 15:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Siman szivacs, 3 gyereket kiszolgalt meg mindig jo allapotban van.
szept. 27. 15:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerek kókusz matracon aludt. Semmi probléma nem volt, én teljes mértékben meg voltam elégedve vele. Már óvodások, most is kókusz matracot alszanak.
szept. 27. 17:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem a kokusz matracon a haton alvo gyerekemnek durvan belapult a szep kerek feje...sirtam, ugy nezett ki, lecsereltuk szivacsra es alakult, meg tobbet is forgattam. De olyan szep kontyos kerek mar sosem lett, mint amivel szuletett.
szept. 27. 18:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Kókusz-hab-kókusz. Mindháromnak ilyet vettem, stabil, elég kemény, de nem annyira, mint a sima kókusz.
szept. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!