Kókuszmatrac vagy hideghabos matrac a jobb?
Van itthon egy 4 éve vásárolt, 6 hónapig használt kókuszmatracunk. Aludt benne a kislányom, de csak éjszaka és csak fél évig, lehet nem véletlenül. Mivel élőrostos (szerintem) és 4 éves, így a huginak újat vennék, csak nem tudom érdemes-e megint kókuszt.
Sima szivacsot nem szeretnék.
Alá légzésfigyelőt tennék, rá pedig vízhatlan lepedőt.
A hideghabos matrac a Brendonban nagyon vastag, 11 cm. Attól működik a légzésfigyelő?
Köszönöm!
Hideghab. Lehet, hogy mi fogtunk ki selejtet vagy rossz helyen tároltat, de a mi újonnan vett kókuszmatracunknak dohos szaga volt egy idő után. Átvette a lepedő, a rácsvédő, a baba pizsije is reggelre. Egyszer még nyáron lezuhanyoztattam a matracot, ahogy írták és mondták, hogy lehet, kitettem száradni. Utána is ugyanez.
Szóval most lecseréltük hideghabra. Olcsóbb is volt, ezzel nincs semmi baj.
Amúgy is, mi a kókuszmatracra is tettünk matracvédőt (ez is lehet, hogy baj), viszont olvastam, hogy így oda a kókuszmatrac előnye, a szellőzés.
De hát nélkül meg már tiszta folt lett volna, pláne az elején, mikor napi szintű a pisibaleset meg a bukás. Szóval a tisztán tartás miatt ha ezt tudom, eleve hideghab lett volna.
"A hideghabos matrac a Brendonban nagyon vastag, 11 cm. Attól működik a légzésfigyelő?"
6-8 centist ajánlanak hozzá. Most vettem a Brendonból hideghabost, 6 centis, tökéletes. A kókuszmatrac sem volt vastagabb, lemértem.
Amúgy ha ti is terveztek használni matracvédőt, semmi értelme a kókuszmatracnak, gátolja a szellőzést. Nem tudom, nekünk ezért lett-e dohos szagú.
(Alul sem szellőzik legalsó állásban, mivel kombi ágy).
Köszönöm a válaszokat!
4-es: Kétszer is átnéztem a Brendon oldalát, de a 120x60-as kiságyunkhoz a legvékonyabb is 9 cm.😕 Te nagyobb méretű ágyhoz vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!