Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » A moduláris, könnyű, műanyag...

A moduláris, könnyű, műanyag gyerekszekrény mennyire stabil?

Figyelt kérdés

2 akarok venni, egyiket teleraknám csurgoltig plüssel, a másikat könyvekkel.

Egy durva nagyobb gyerek és egy totyogó mennyire rántaná magára?

Ilyet néztem:

[link]

Van amúgy jó Ikeás is, de azt már megtömtük. Most nem akarok annyira drágát venni, mert abból 2 már húzós lenne.

aug. 28. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Rögzítsd a falhoz.
aug. 28. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hat ugy kb semennyire :D

Konyvek tarolasara biztos nem lesz jo, plussoket, ha nem tomod meg annyira, elbirja.

Nekem az volt a bajom vele, hogy kb 1 honap hasznalat utan letortek az ajtok. Es en hasznaltam, nem is a gyerek rangatta, akkor lehet egy napot se bir ki.

Meg tul konnyu,magara tudja rantani egy mozdulattal, de lehet a falhoz lehetne valahogy rogziteni, passz. A mienk annyira gagyi muanyag volt, hogy ertelme se lett volna a falhoz furni,azonnal kiszakadt volna.

Plussok tarolasara en inkabb ilyesmiben gondolkoznek:

[link]

Vagy akarmilyen hasonlo megoldas.

Konyveknek meg vennek egy ikea kallax polcot, 20 ezer korul van. Vagy valami hasonlot, tokmindegy a marka.

aug. 28. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk elhajlott, pedig nem volt megpakolva :/
aug. 29. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!