A moduláris szekrényekről mi a véleményetek? Mennyire jó a teherbírásuk?
Van egy vékony 4 polcos. Abban csak textilpelenkák, takaroók, lepedők, törcsik vannak.
A nagy meg 8 polcos és van meg 2 fogasos rész, ami 2x 2polc lenne, de ott nincs elválasztva polccal, hogy elég hosszú legyen.
Még nem végeztem, ezért 2 alsó polc üres, meg az akasztós részek is eléggé, mert ott meg hálózsákok, overállok lesznek, amit a végére hagytam, mert nem annyira aktuális. Megnéztem neked, egy polcon nekem kb.60 body van, 56-62 méret és bírja.
Mi ilyet hasznaltunk 2 evig, az akasztos reszere pluszban tettunk ilyen fuggo szovet polcokat, amit az ikeaban kapni:
Teljesen jo volt, nem esett szet, stabil valamennyire. Mondjuk ha a gyerek belekapaszkodik, akkor nem, de nekunk ez nem is volt szempont,mert gardrobban volt es oda nem jart be.
Ezzel szemben egyszer jatekok tarolasara vettem egy ilyen munyagos kockakbol allo vackot, az szornyu volt…:D
Nem lehett normalisan nyitni-csukni, gyenge vekony muanyag volt, gyorsan letortek az ajtok, kb 1 honap hasznalat utan.
De nyilvan minden termek mas, sajnos mar nem talalom pontosan melyiket vettem, linkeltem volna, hogy azt ne.
Nekünk ugyan nem sima szekrény van, hanem hasonló cipősszekrény, és már évek óta bírja (pedig van cipőm bőven, fullon van 😀).
Még a tetejére is pakoltunk mindenféle lomot, vázát is virággal stb.
Ráadásul nem is néz ki rosszul.
Szóval én pozitívan csalódtam az ilyesmikben, pedig alapból sosem vettem volna ilyet, anyum rendelte 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!