Milyen magas a kiságyatok?
Első gyermekem fog születni pár hét múlva és - bár lehet bután hangzik - teljesen meglepett, hogy milyen alacsonyak a kiságyak.
A legtöbb hirdetésben nem is írnak magasságot mintha nem is számítana, csak a fekvőfelület mérete van megadva... Különösen igaz ez a használt kiságyaknál, de sok boltinál se jelzik.
Nektek milyen magas az ágyatok?
Valakinek van 100 cm vagy afeletti magasságú ágya? Ha igen, milyen márka/típus?
Igazabol nem hulyeseg az alacsony kisagy, bar nem tudom melyik resze lenne neked fontos, hogy magas legyen. A racsok legyenek magassabbak? Fekvofelulet legyen magasan?
De pl igy is tok nehez berakni az alvo babat az agyba, ha mar a legalso allason van a matrac. Illetve az en kisfiam mar egyedul is hasznalja, ki van szedve 2 racs, igy ki tud menni. Ha tul magasan lenne a matrac, akkor balesetveszelyes lenne.
Használt kiságyunk van, a legmagasabb állása a fekvőfelületnek 45 cm volt a talajtól, a legalsó meg 10 cm. Maga az ágyvég is csak 65 cm magas. Én is néztem, hogy jesszusom de alacsony.
Mi tettünk a lábai alá ilyen betegágy magasítókat, 14 cm magasat.
Igy most kényelmesen tudom ki-be emelni, nem kell annyira mélyre hajolni. Ha nagyobb lesz es önállóan is kijönne belöle, akkor kivesszük az ágyláb magasítókat
Tegyetek raklapokra a kisagyat :D
De lehet kar ezen aggodni, mert nem lesz hajlando benne aludni, benne van a pakliban 🥲
Mi is 180+ magasak vagyunk feleségemmel, szépen kezdtük a legmagasabb poziban, majd haladtunk lefele, ahogy nőtt.
Úgysem fog sokat aludni benne, hacsak nem alvástréningezitek. Nekünk az ágy mellé van tolva, asszony mellett, csak simán kiveszi maga mellől este. Napközben pedig 1-2 alkalommal alszik, azt ki lehet bírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!