Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Milyen kamerás babyört ajánlan...

Milyen kamerás babyört ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kérem csak az írjon aki használt a "nem használtam mert feleslegesnek tartom" cimű kommentek most nem relevánsak. Köszönöm szépen 😊

aug. 2. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
VTech VM5463 nagyon strapabíró, már 2 éve használjuk. Számtalanszor leesett, de bírja még.
aug. 2. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Telefont használtunk, mikor kellett. Babycam alkalmazást.
aug. 2. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak igy egyben jatszik?

Nekunk van egy egyszeru bebiorunk (alecto),teszi a dolgat, azonnal jelez es a legy zummogeset is hallani, ha felhangositod. Brendonban vettuk.

Es kulon van egy xiaomi kamerank. Azert valasztottam ezt, mert nagyon szep a kepe sotetben is, konkretan tokeletesen latod ahogy a baba lelegzik (igen, eleg gorcsosen nezegettem az elejen, ha nem voltam epp bent a szobaban, amikor aludt 😅) es appal lehet nezni telefonon is.

aug. 2. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van, imdájuk

aug. 3. 06:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi csak egy "hangos" bébiőrt vettünk, nem bántuk meg, de aztán amikor családi házba költöztünk, hiányzott, hogy lássam is. Pláne most hogy nagyobb és már szabadon közlekedik ki-be az ágyból úgy, hogy a bébiőr hangja be sem kapcsol rá. :'D

Szóval vettünk egy basic xiaomi kamerát is, ami belátja az egész szobáját brutál tiszta képpel. Alapvetően a bébiőr van bekapcsolva, de bármikor rátudok nézni/hallgatni kamerán is. A kamera is tud értesítést küldeni mozgásra, de nekem az ne küldözgessen. :D Nekünk ez így tökéletesen bevált. Ha esetleg megyünk valahova és kell, akkor szintén telefont, alkalmazást használunk, nem cipeljük a technikát. Nekem ez így szimpibb, pláne hogy egy vagyon volt pár éve még egy kamerás bébiőr, most nem tudom mi a helyzet.

aug. 3. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy darabig két telefon es alkalmazáson figyeltük aztán kinai oldalrol rendeltünk 3500 ért kamerát tökéletes hangot is vesz riaszt ha mozgást érzékel és ennyiért tökéletes a képe éjszaka és nappal is.
aug. 3. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!