Milyen kamerás babyört ajánlanátok?
Csak igy egyben jatszik?
Nekunk van egy egyszeru bebiorunk (alecto),teszi a dolgat, azonnal jelez es a legy zummogeset is hallani, ha felhangositod. Brendonban vettuk.
Es kulon van egy xiaomi kamerank. Azert valasztottam ezt, mert nagyon szep a kepe sotetben is, konkretan tokeletesen latod ahogy a baba lelegzik (igen, eleg gorcsosen nezegettem az elejen, ha nem voltam epp bent a szobaban, amikor aludt 😅) es appal lehet nezni telefonon is.
Mi csak egy "hangos" bébiőrt vettünk, nem bántuk meg, de aztán amikor családi házba költöztünk, hiányzott, hogy lássam is. Pláne most hogy nagyobb és már szabadon közlekedik ki-be az ágyból úgy, hogy a bébiőr hangja be sem kapcsol rá. :'D
Szóval vettünk egy basic xiaomi kamerát is, ami belátja az egész szobáját brutál tiszta képpel. Alapvetően a bébiőr van bekapcsolva, de bármikor rátudok nézni/hallgatni kamerán is. A kamera is tud értesítést küldeni mozgásra, de nekem az ne küldözgessen. :D Nekünk ez így tökéletesen bevált. Ha esetleg megyünk valahova és kell, akkor szintén telefont, alkalmazást használunk, nem cipeljük a technikát. Nekem ez így szimpibb, pláne hogy egy vagyon volt pár éve még egy kamerás bébiőr, most nem tudom mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!