Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajanlanatok jatekokat,ami...

Ajanlanatok jatekokat,ami orakra lefoglal egy 4 ev koruli kisfiut minden nap? Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Nem az en gyerekem. Segiteni akarok a z anyjanak meg a testverenek lefoglalni.

júl. 14. 06:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Játszótér, felfújható medence, homokozó.
júl. 14. 06:58
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Olyan nincs, ami mindennap lefoglalt egy gyereket. Az anyja meg az apja való erre.
júl. 14. 07:13
 3/21 anonim ***** válasza:
85%

Milyen fajta gyerek?

Van akit a mozgasos solgok foglalnak le mas pl a lego. Vagy van akit barmi aprosag ami megragadja a kepzeletet.

júl. 14. 07:17
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi érdekli a gyereket? Hiába írunk egy játékot, programot ha az nem érdekli
júl. 14. 07:50
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
Valljuk be az őszintét.. A mai gyerekek nehezen találják fel magukat, kevés időre köti le őket egy játék, tehát olyan nincs hogy minden nap el legyen valamivel.. Újabb és újabb ingert keresnek. Ebben a korban ez természetes, ismerkednek a világgal, még érdekes nekik minden egy kis időre.
júl. 14. 08:10
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
#5: most akkor ez természetes egy négyévesnél, vagy akkor "a mai gyerekek"?
júl. 14. 08:23
 7/21 anonim ***** válasza:
44%
Kicsit értelmezd amit írtam. A legtöbb mai gyerek ilyen. Szándékosan nem írtam, hogy hány éves kortól hány éves korig, mert változó, nem minden gyerek egyforma. De 4 évesen még nagyon jellemző.
júl. 14. 08:28
 8/21 anonim ***** válasza:
37%
#7: pont próbálom értelmezni. De inkább terelsz, amikor rámutatok, hogy magadnak mondasz ellent.
júl. 14. 08:34
 9/21 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem meg nem érted amit írtam. :)
júl. 14. 08:36
 10/21 anonim ***** válasza:
59%

Eszem ágában nem lenne ÓRÁKON ÁT foglalkoztatni egy gyereket. Vagy akkor hivatalosan szerződéssel, fizetés ellenében.

Csak úgy "jófejségből" kizárt, van jobb dolgom is.

júl. 14. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!